Adobestock 136283864 1 (1) (1)
DATA MIGRATION

Complexe migraties voorspelbaar en haalbaar maken

Migraties van data kunnen door omvang en impact uitdagend zijn. Kun je er tijdens de migratie wel bij? En wat als er data corrupt raakt, of verloren gaat?

E-Storage heeft 25+ jaar ervaring met het voorspelbaar en haalbaar maken van de meest complexe migraties voor grote organisaties in Nederland en daarbuiten. Wij voeren migraties op de meest veilige manier uit, waardoor er nooit data verloren gaat, de kosten beheersbaar blijven en je dienstverlening niet in gevaar komt.

Assessment
& Advies

In deze fase komen we samen met de klant om eisen en wensen vast te stellen. Vragen die worden gesteld, zijn onder andere: hoeveel datacenters zijn er (source en target)? Wat is de hoeveelheid terabytes en virtuele machines die betrokken zijn? Wat is de beschikbare bandbreedte voor migratie? Kiezen we voor een gefaseerde aanpak of een big bang-migratie? Bepalen we de belangrijkste gebruikers die zullen testen, de scenario’s die daarvoor worden ontwikkeld, en fallback scenario’s? En natuurlijk bespreken we het budget en de planning.

Oplossing
& Implementatie

Nadat toegang tot de datacenters is geregeld en het voorbereidende werk aan de infrastructuur is voltooid, integreren we in deze fase de DMK met de infrastructuren van zowel de source- als target locaties. Vervolgens starten we met een testmigratie. Dit biedt duidelijkheid en vertrouwen voor het aankomende proces van de werkelijke migratie.

Operationeel
Management

Op basis van het door de klant gevalideerde migratieplan, migreren we de gegevens van de bron naar het doel. De belangrijkste gebruikers testen vervolgens hun vooraf gedefinieerde scenario’s in de nieuwe omgeving. Na een succesvolle migratie, validatie en goedkeuring door de klant, wordt de DMK losgekoppeld van de infrastructuur.

Mask group
KLANTVERHAAL

“Als ziekenhuis moet je altijd en volledig kunnen vertrouwen op je IT-partner”

Robbert Dijkhuizen | Voormalig manager IAMT/cio | Ziekenhuis St Jansdal in Harderwijk/
Lelystad

Samenwerking ziekenhuis st. jansdal en e storage

Voor wie we werken

Vector

Finance

Compliance, governance, fintech, datamanagement…. slechts enkele van de vele uitdagingen die hier spelen.

Hospital shield streamline streamline 3.0 1

Zorg

In de zorg is een betrouwbare en veilige gegevensuitwisseling van levensbelang. We kunnen hier veel voor je betekenen.

Group 3406

Industrie

Integriteit, beschikbaarheid en veiligheid van data spelen in alle sectoren een complexe rol. We bieden je de juiste generieke ondersteuning.

Vector (1)

Overheid

Overheden verwerken steeds meer data. Operationele automatisering is dan een logische weg, naast bezinning op de strategie.

Mask group

Plan een assessment

Vul het formulier in, en wij nemen snel contact met je op. Mailen of bellen kan natuurlijk ook!

  • 25+ jaar data storage, backup-up en recovery
  • Trusted partner van leidende organisaties
  • Voor wendbaarheid, weerbaarheid, en houdbaarheid

info@e-storage.nl
+31 (30) 6084200

Wij hanteren uw gebruikersgegevens volgens onze Privacy Policy.