Henry Ford
Als ik mensen had gevraagd wat ze zouden willen hebben, had ik snellere paarden gefokt. Ik heb ze gegeven wat ze nodig hadden.

Data solutions

Uw data moeten veilig opgeslagen en continu toegankelijk zijn. E-Storage onderzoekt samen met u hoe en waar u uw data het best kunt opslaan: any place, any time en safe. Dit kan bijvoorbeeld een combinatie zijn van kritische data in eigen beheer houden en minder kritische data elders laten beheren. We helpen zo nodig met de transitie tussen verschillende providers.

Wij willen leren, onderzoeken en begrijpen wat u precies bedoelt. Niet alleen in de zin van: welke oplossingen zijn er nodig? Maar ook om de echte behoefte achter de vraagstelling vast te stellen. Dat is wat ons betreft daadwerkelijk samenwerken. En dat vergt intensief overleg, meer discussie, partnerschap en soms een beetje tegengas. Deze ‘Henry Ford’-aanpak is vooral nodig in situaties waarin u innoveert.

Data solutions die we leveren: CommVault, EMC, HDS, HP, IBM en NetApp. Cloudoplossingen komen van Microsoft Azure en Amazon AWS. Daarnaast werkt E-Storage met nieuwkomers die iets toevoegen aan de gevestigde merken. We delen onze kennis en toepassingen van deze merken met uw organisatie, zodat u zelf kunt kiezen welke oplossing het best bij u past.

Stel een vraag

Robby Chote

Neem contact op met Robby. Hij beantwoordt graag uw vraag.