Mask group (2)
Samenwerking ziekenhuis st. jansdal en e storage
klantverhaal

“Een partner die snapt wat er speelt, hoe je de problemen aanpakt en 24/7 beschikbaar is”

Robbert Dijkhuizen | voormalig Manager IT, St Jansdal ziekenhuis Harderwijk

Sinds 2012 werkt ziekenhuis St Jansdal in Harderwijk/Lelystad met ons samen. Door de jaren heen ontwikkelde zich een hechte en persoonlijke vertrouwensrelatie. Van groot belang, zegt Robbert Dijkhuizen, voormalig manager IAMT/cio, vooral als je onverwachts snelle ondersteuning nodig hebt bij calamiteiten.

20220518mwes5953 k

Een partner die weet wat er speelt
“Mijn primaire doel is dat de IT-faciliteiten waarvan de zorg hier afhankelijk is, continu beschikbaar zijn. Hiervoor ben ik op mijn beurt afhankelijk van betrouwbare IT-leveranciers. Onze IT-systemen laten ons eigenlijk nooit in de steek, maar er is altijd het risico van externe factoren. En als zich een calamiteit zou voordoen, wat in een ziekenhuis natuurlijk extra risicovol is, moet ik kunnen vertrouwen op de onmiddellijke assistentie van een deskundige partner. Ik wil dan niet in een wachtrij terechtkomen of eerst een ticket moeten aanmaken. Nee, ik wil direct mijn vaste aanspreekpunt aan de lijn, die snapt wat er bij ons speelt en weet hoe je de problemen aanpakt. Dat betekent ook dat zo’n leverancier 24/7 beschikbaar moet zijn.”

Meedenken en sparren
“Een vertrouwensband is voor mij een voorwaarde, je moet het echt samen doen. Een formele relatie werkt een stuk lastiger. Dan moet je eerst bellen naar een servicedesk; daar geloof ik niet in. Echte partnership, dat is voor mij de belangrijkste meerwaarde. Dat betekent: meedenken over wat er nodig is en wat beter kan. Met elkaar sparren: hoe doen jullie dat, hoe doen wij dat? Zo bouw je vertrouwen op, weet je wat er bij elkaar speelt en wat je aan elkaar hebt. Zo’n relatie hebben wij met E-Storage.”

Betrokken en betrouwbaar
“Wat een ziekenhuis nodig heeft en doet; dat snappen ze bij E-Storage. Daarom houden ze de lijntjes kort en zijn ze er bij een storing razendsnel bij, zelfs voordat je hen verwacht. Omdat ze begrijpen dat een storing in een ziekenhuis voorrang moet krijgen. We zijn immers geen 9-tot-5 organisatie; bij ons gaat het echt om mensenlevens! Daarom hebben ze ook een dedicated team klaar staan. Betrokken en betrouwbaar, dat is kort gezegd wat ze zijn.”

Samen de regie
“De rol van E-Storage bij ons is die van meedenker en ontwikkelaar van scenario’s voor hun deel van de oplossing; voor wat er moet gebeuren om de continuïteit te waarborgen, mocht het een keer fout gaan. Ze zijn daarin een echte regiepartner, die samen met ons de lijnen uitzet. Het is ook fijn om in een klein team snel en efficiënt te kunnen samenwerken. We zijn geen nummer en hoeven ons niet te schikken naar standaardoplossingen. Er is alle ruimte voor wat we willen en als dat iets onverstandigs is, zeggen ze dat ook. Gevraagd en ongevraagd advies, de spiegel voorhouden en vervolgens samen de wedstrijd winnen, dat typeert onze samenwerking!”

 

Onze oplossing
Ziekenhuis St Jansdal vindt in ons een partner voor storage en de back-up-infrastructuur voor onder meer alle generieke data, EPD-data en PACS-data. Daarnaast leveren we servers voor onder andere de ESX- en VDI-omgevingen. Specifiek voor de data-opslag en back-up-infrastructuren van ziekenhuis St Jansdal leveren we aanvullende technische beheerdiensten.

Group 2824

Meer weten over dit klantverhaal?