Managed Data & Cloud

Wat we doen

Iedere klant is anders en de ontwikkelingen in de markt gaan razend snel, daar hebben wij onze dienstverlening op aangepast. We ondersteunen je hybride data-infrastructuur vanuit vier diensten.

Banner segment outline aanbod3

Doelgericht ondersteunen we je hybride data-infrastructuur vanuit verschillende diensten. Managed Data & Cloud is er één van.

Onderdelen van je data-infrastructuur kun je bij ons uitbesteden. We ontwikkelen er zelfs maatwerkoplossingen voor. Niet voor alles hoef je zelf specialistische kennis in huis te hebben. Onze vakmensen zijn experts in hun vakgebied en kennen jouw markt en organisatie. Zo kunnen we jou en je organisatie ontzorgen. Wij managen en jij betaalt alleen voor het feitelijk gebruik.

We werken continu aan flexibele manieren om onze gespecialiseerde kennis en kunde te vertalen naar diensten die gericht zijn op functionaliteit. Uitgangspunten daarbij zijn de inpasbaarheid en flexibiliteit tijdens én na de samenwerking, zodat er geen ongezonde onderlinge afhankelijkheid ontstaat. Zo leveren we bijvoorbeeld in de zorgsector een op maat gemaakte managed private clouddienst voor het duurzaam en veilig opslaan van medische onderzoeksgegevens en een dienst voor digitale pathologiewerkplekken.

Zo spitsen we ons aanbod toe op je specifieke databehoeften

We ondersteunen je hybride data-infrastructuur vanuit vier doelgerichte diensten.

Cta plain