Expertise

Zoek je locaties of uitwijk voor je dataopslag?

Als we samen met de klant zoeken naar hybride data-infrastructuuroplossingen, kijken we natuurlijk ook naar de best passende geografische locatie. We zorgen voor de lijnverbindingen met de juiste bandbreedte, die we naar behoefte kunnen aanpassen.

E storage, portretten en impressies
Mensen portret rond frank

“Ik ben Frank van der Linden, Teamlead Implementation. Binnen ons team van specialisten werk ik graag met onze klanten samen aan alle mogelijke uitwijkvraagstukken, anders gezegd: aan de realisatie van hybride data-infrastructuuroplossingen.”

We zorgen voor een datacenterlocatie, de apparatuur en een inrichting die voldoet aan alle geldende wetten en regels, waarbij veiligheid voor ons bovenaan staat. Ook het beheer of delen ervan nemen we graag voor onze rekening. Dat noemen wij veilige wendbaarheid.

Ons team van vakmensen wil zich onderscheiden door betrokkenheid, vindingrijkheid en betrouwbaarheid. We zijn ervan overtuigd dat vakmanschap en commitment het succes bepalen. Om veilige oplossingen te leveren, gebruiken wij zelf ontwikkelde methoden die ruim in de praktijk beproefd zijn. Zo kun je als opdrachtgever vertrouwen op alle scenario’s en de beschikbaarheid van data.

Voor een grote rijksoverheidsdienst onderzochten we de noodzaak van een derde locatie. We brachten de mogelijkheden in kaart en analyseerden de verschillende consequenties, waarna deze klant een weloverwogen keuze kon maken voor samenwerking met een andere overheidsdienst. Het resultaat: een veilige en wendbare oplossing binnen de gestelde doelstellingen van tijd en geld.

 

Mask group

Samenwerking, dat is de basis van onze relatie met de gemeente Purmerend”

Arturo Cattelani, | Teamleader Outsourcing & Overheid E-Storage

E storage, portretten en impressies
Meer oplossingen

Wij hebben oplossingen op al uw vragen

E storage, portretten en impressies

“Sta je voor keuzes rond data-infra? En zoek je advies? ”

Toe aan vernieuwing van je hybride data-infrastructuur? Met deze factoren moet je rekening houden.
Bekijk onze oplossing

E storage, portretten en impressies

“Zoek je tijdelijk specialistische kennis?”

Iedere klant heeft andere behoeften. Maar is je vraag: kunnen jullie werkzaamheden overnemen van onze IT afdeling?
Bekijk onze oplossing

Group 2824

Vakmanschap en commitment zorgen voor succes

Zoek je locaties of uitwijk voor je dataopslag? Of wil je meer weten? Neem dan contact met mij op.