Expertise

Gegijzeld? Dus nu snel dataherstel nodig?

Ransomware is een serieus en actueel probleem van toenemende omvang. In je zoektocht naar optimale weerbaarheid wil je echter niet de flexibiliteit van je data-infrastructuur verliezen.

E storage, portretten en impressies
Mensen portret rond koen

“Ik ben Koen Timmermans, Manager Sales. Mijn drijfveer is om samen met de klant aanvallen te voorkomen. Want voorkomen is beter dan genezen. We zorgen dus in de eerste plaats voor de veiligheid van je data en zo nodig voor een snel en accuraat herstel.”

Wij werken graag met je samen aan een voorspelbaar en planbaar herstel. Dat doen we door middel van een cyber attack recovery-plan, waarmee de weerbaarheid tegen cyberaanvallen onderdeel wordt van je business-continuity-plan. Doorgaans resulteert dit in aanpassingen van procedures en inrichtingen van de infrastructuur. Flexibele weerbaarheid is voor ons een kwestie van het integraal aanpakken van back-up, disaster recovery en cyber attack recovery in één plan.

Ook bij onverwachte en complexe gijzelingen kun je op ons rekenen. Wij zijn een ervaren team van vakmensen dat 24 /7 beschikbaar is om aan het herstel van je data te werken, zodat je organisatie zo snel mogelijk weer aan de slag kan.

Zo werkten we samen met een grote verzekeraar aan de ontwikkeling van een herstelplatform met diverse lagen, waarbij elke laag specifieke eigenschappen heeft. We brachten een gradatie aan in de mate van snelheid van herstel en, daaraan gekoppeld, de mate van beveiliging. Van snel herstel met goede beveiliging naar minder snel herstel met de meest optimale beveiliging.

 

Mask group (2)

“Wat mij bijzonder aansprak toen ik kennismaakte met deze vakmensen, was hun commitment en toewijding

Ferry Buitink | manager IT&C Sector Primaire Diensten | a.s.r. verzekeringen

Ferry asr header
Meer oplossingen

Wij hebben oplossingen op al uw vragen

E storage, portretten en impressies

“Zoek je tijdelijk specialistische kennis?”

Iedere klant heeft andere behoeften. Maar is je vraag: kunnen jullie werkzaamheden overnemen van onze IT afdeling?
Bekijk onze oplossing

E storage: frans blankert

“Sta je voor de uitdaging van een datamigratie?”

Datamigratie is een risicovolle aangelegenheid. Altijd doen zich vraagstukken voor over veiligheid en databeschikbaarheid.
Bekijk onze oplossing

Flexibele weerbaarheid is een kwestie van een integrale aanpak tot één plan

Gegijzeld? Dataherstel nodig? Of meer weten? Neem dan contact met mij op.

Cta plain