Expertise

Hulp nodig bij de implementatie van je project?

Sta je voor een groot en complex project waarbij veel op het spel staat? Dan kunnen we je goed helpen. We beseffen dat zo’n project andere eisen stelt aan de aanpak en de organisatie, maar vooral aan de mensen die er onderdeel van uitmaken.

E storage, portretten en impressies
Mensen portret rond fransb

“Ik ben Frans Bank, Manager Operations. Mijn drijfveer is een tevreden klant en een persoonlijke, prettige samenwerking. Wanneer implementatieprojecten zonder ongeplande verstoringen en binnen budget en tijdspad worden afgerond, heb ik mijn doel bereikt.”

Implementatieprojecten doorlopen wij vooraf geheel via Lean-methodieken en delen we op in kleinere projecten. Door deze stapsgewijze voorbereiding ontstaan creatieve oplossingen, die leiden tot een snellere implementatie, met meer zekerheid en een betrouwbare planning.

Teamwork is ons uitgangspunt. Dus betrekken we in dit proces je juiste medewerkers, zodat een gedragen implementatieplan wordt opgeleverd. Wij zijn overtuigd van de werking van ownership bij implementatieprojecten. Adequaat en flexibel anticiperen op onverwachte omstandigheden is daarin key. Dat is voor ons ondernemend vakmanschap.

Daarnaast hechten we aan goed teamwork met specialistische vakmensen die een gedegen implementatieplan kunnen opstellen. Door onze brede ervaring en vindingrijke mindset zijn wij in staat ook jouw implementatieprojecten tot een succesvol einde te brengen.

Een grote bank vroeg ons een compleet implementatie- en migratieproject binnen zes maanden uit te voeren. Vooraf brachten we samen met de betrokken medewerkers het hele proces in kaart. Zo was van tevoren duidelijk waar mogelijke verstoringen of knelpunten konden optreden. Daarop konden we anticiperen. Dit resulteerde in een succesvolle implementatie en een tevreden klant.

 

Mask group (2)

“Wat mij bijzonder aansprak toen ik kennismaakte met deze vakmensen, was hun commitment en toewijding

Ferry Buitink | manager IT&C Sector Primaire Diensten | a.s.r. verzekeringen

Ferry asr header
Meer oplossingen

Wij hebben oplossingen op al uw vragen

E storage, portretten en impressies

“Onderhoudscontract toe aan verlenging? En advies nodig?”

Een goed geregeld onderhoud van hardware en software is een voorwaarde voor de zakelijke continuïteit en de houdbaarheid van de data-infrastructuur.
Bekijk onze oplossing

E storage, portretten en impressies

“Zoek je locaties of uitwijk voor je dataopslag?”

Als we samen met de klant zoeken naar hybride data-infrastructuuroplossingen, kijken we natuurlijk ook naar de best passende geografische locatie.
Bekijk onze oplossing

Group 2824

Vooraf vindingrijke oplossingen bedenken leidt tot een succesvolle uitvoering

Hulp nodig bij de implementatie van je project? Of meer weten? Neem dan contact met mij op.