Expertise

Onderhoudscontract toe aan verlenging? En advies nodig?

Een goed geregeld onderhoud van hardware en software is een voorwaarde voor de zakelijke continuïteit en de houdbaarheid van de data-infrastructuur. Het tijdig en op de juiste wijze verlengen van contracten hoort daarbij.

E storage, portretten en impressies
Mensen portret rond arturo

“Ik ben Arturo Cattelani, Teamlead Services. Mijn drijfveer is om klanten zekerheid te bieden bij het beheer van hun hybride data-infrastructuren. Eén aspect daarvan is het tijdig en juist verlengen van onderhoudscontracten waarmee ik veel ervaring heb.”

Zo zorg je ervoor dat je als organisatie compliant blijft en niet tegen onverwachte issues of kosten aanloopt.

Hierover kunnen we je deskundig adviseren. We analyseren bestaande situaties en contracten, en vervolgens geven we relevante input voor het verlengen van de contracten.

We zijn ervan overtuigd dat een goede samenwerking met onze opdrachtgevers ook inhoudt dat we een adequate dienstverlening kunnen bieden op het gebied van onderhoudscontracten. We bieden daarvoor een versterkende aanpak. Door alle gegevens in ons systeem in te voeren en door onze kennis van de producten zijn wij in staat een grondige analyse te maken van je contracten. Hieruit volgt een toekomstbestendig en financieel doordacht advies voor contractverlenging. Zo dragen we bij aan de dynamische houdbaarheid van de infrastructuur van onze opdrachtgevers.

Een dergelijke aanpak konden we bijvoorbeeld toepassen bij KPN. Deze klant vroeg ons een onderhoudsverlenging op bestaande hardware te onderzoeken. Door een gedegen analyse en de beoordeling door onze vakinhoudelijke specialisten werd onder meer duidelijk welke hardwarecomponenten niet meer werden gebruikt. Dit leverde een significante kostenbesparing op bij het afsluiten van de nieuwe onderhoudscontracten.

 

Mask group (2)

Samenwerking, dat is de basis van onze relatie met de gemeente Purmerend”

Arturo Cattelani | Teamleader Outsourcing & Overheid E-Storage

E storage, portretten en impressies
Meer oplossingen

Wij hebben oplossingen op al uw vragen

E storage: udo brok

“Versterking nodig van je regie-organisatie? ”

Wij zien een regie-organisatie als het bundelen van krachten om zo beter je bedrijfsdoelstellingen te behalen en in te spelen op veranderingen.
Bekijk onze oplossing

E storage, portretten en impressies

“Hulp nodig bij de implementatie van je project?”

Sta je voor een groot en complex project waarbij veel op het spel staat? Dan kunnen we je goed helpen.
Bekijk onze oplossing

Group 2824

Een gedegen analyse van contracten kan significante kostenbesparingen opleveren

Advies nodig over de verlenging van je contracten? Of meer weten? Neem dan contact met mij op.