Expertise

Sta je voor keuzes rond data-infra? En zoek je advies?

Toe aan vernieuwing van je hybride data-infrastructuur? Dan zijn er veel factoren waar je bij je keuze rekening mee moet houden. Zoals de technische specificaties voor de performance, beschikbaarheid, veiligheid en financiering.

E storage, portretten en impressies
Mensen portret rond dick

“Ik ben Dick Uit den Boogaard, Director Key Accounts. Mijn doel is om samen met mijn collega’s een volwaardige sparringpartner te zijn voor onze klanten.”

Daarnaast zijn de toekomstbestendigheid en de prijs/kwaliteit-verhouding van de oplossing van belang. En dan is er de actuele vraag: wel of niet in de cloud? Hoe dan ook wil je een wendbare, weerbare en houdbare oplossing voor je hybride data-infrastructuur.

Wij zetten onze specialistische kennis en ons vakmanschap in om passende oplossingen te ontwerpen voor al je vraagstukken rondom je hybride data-infrastructuur. Daarbij zetten wij diverse oplossingsrichtingen naast elkaar om zo een ontdekkingstocht mogelijk te maken, die erop gericht is de meest weerbare, wendbare en houdbare oplossing te vinden voor jouw specifieke vraagstuk.

Zo hebben wij bij Van Lanschot Bankiers de eisen en wensen in kaart gebracht voor de vernieuwing van de back-up-omgeving en de online storage. Op basis daarvan hebben we vervolgens diverse oplossingsrichtingen ontworpen en vergeleken. Dit deden we in een team waarin de juiste disciplines vanuit de opdrachtgever en E-Storage actief waren: allemaal vakmensen. Dit resulteerde in een back-up- en online storage-omgeving die naar volle tevredenheid van de klant werd opgeleverd. Want naast het advies, leverden we ook de gekozen oplossing.

 

Mask group

“Wat mij bijzonder aansprak toen ik kennismaakte met deze vakmensen, was hun commitment en toewijding

Ferry Buitink | manager IT&C Sector Primaire Diensten | a.s.r. verzekeringen

Ferry asr header
Meer oplossingen

Wij hebben oplossingen op al uw vragen

E storage, portretten en impressies

“Gegijzeld? Dus nu snel dataherstel nodig?”

Ransomware is een serieus en actueel probleem van toenemende omvang.
Bekijk onze oplossing

E storage: paul stoopendaal

“Zoek je optimale databescherming én compliance?”

Natuurlijk wil jij je data zodanig beschermen, dat ze altijd tijdig en veilig beschikbaar zijn voor de juiste mensen.
Bekijk onze oplossing

Group 2824

Naast een degelijk advies kunnen we ook de gekozen oplossing leveren

Advies nodig bij je keuzes rond data-infra? Of meer weten. Neem dan contact met mij op.