Expertise

Sta je voor de uitdaging van een datamigratie?

Datamigratie is een risicovolle aangelegenheid. Altijd doen zich vraagstukken voor over veiligheid en databeschikbaarheid. Klanten doen dit soort migraties in de regel zo weinig, dat zo’n traject bijna altijd een avontuur wordt.

E storage: frans blankert
Mensen portret rond fransbl2

“Ik ben Frans Blankert, Algemeen Directeur. Mijn drijfveer is om met onze specialistische kennis klanten te helpen bij het behapbaar maken van grootschalige dataverplaatsingen, vanzelfsprekend binnen de daarvoor beschikbare tijd en middelen.”

Daarom is het één van onze specialisaties om jou hierin te begeleiden. Samen met mijn collega’s en de medewerkers van de opdrachtgevers maak ik graag het verschil door vindingrijke en veilige oplossingen te bieden.

We zijn ervan overtuigd dat we in samenwerking met jouw mensen, waarbij we het beste in elkaar naar boven halen, de veiligste en snelste migraties kunnen realiseren. Dit noemen we veilige wendbaarheid.

We hebben deze aanpak bijvoorbeeld gehanteerd bij een internationaal bekende outsourcing-partij. Hier was de echte opdrachtgever een grote Britse pensioenverzekeraar, die van datacenter-provider ging veranderen. Dit had een grote en vooral complexe data-migratie tot gevolg. Wij hebben dit project behapbaar gemaakt door een door onszelf ontwikkelde vindingrijke wijze van migreren toe te passen, waardoor complexe materie bestuurbaar wordt. Dit is onze E-Storage DMK Solution. Het project is binnen de gegeven tijd en begroting opgeleverd. Deze gezamenlijk reis naar een gewenst resultaat heeft voor de klant werkelijk het verschil gemaakt: zekerheid, betrouwbaarheid en beschikbaarheid. Dat is hoe wij veilige wendbaarheid voor klanten werkelijkheid maken.

 

Mask group (2)

“Wat mij bijzonder aansprak toen ik kennismaakte met deze vakmensen, was hun commitment en toewijding

Ferry Buitink | manager IT&C Sector Primaire Diensten | a.s.r. verzekeringen

Ferry asr header
Meer oplossingen

Wij hebben oplossingen op al uw vragen

E storage, portretten en impressies

“Onderhoudscontract toe aan verlenging? En advies nodig?”

Een goed geregeld onderhoud van hardware en software is een voorwaarde voor de zakelijke continuïteit en de houdbaarheid van de data-infrastructuur.
Bekijk onze oplossing

E storage: udo brok

“Versterking nodig van je regie-organisatie?”

Wij zien een regie-organisatie als het bundelen van krachten om zo beter je bedrijfsdoelstellingen te behalen en in te spelen op veranderingen.
Bekijk onze oplossing

Group 2824

Datamigratie vraagt om specialistische kennis

Sta je voor een datamigratie? Heb je hulp nodig, of meer informatie? Neem dan contact met me op.