Expertise

Versterking nodig van je regie-organisatie?

Wij zien een regie-organisatie als het bundelen van krachten om zo beter je bedrijfsdoelstellingen te behalen en in te spelen op veranderingen. Dat is wat ons betreft meer dan het uitbesteden van werk en het afnemen van diensten op basis van starre overeenkomsten, die gericht zijn op de statische houdbaarheid van techniek.

E storage: udo brok
Mensen portret rond udo2

“Ik ben Udo Brok, Senior Presales Architect. Mijn drijfveer is om met klanten samenwerkingsverbanden aan te gaan die het anticiperen op de dynamiek van de digitalisering stimuleren. Ik haal energie uit het voorbereid zijn op het onbekende, vast te houden aan wat goed is en te verbeteren waar dat nodig is.”

We werken continu aan flexibele manieren om onze gespecialiseerde kennis en kunde op het gebied van data en infrastructuur beschikbaar te stellen. Dat doen we in de vorm van diensten die gericht zijn op functionaliteit. Uitgangspunten daarbij zijn de inpasbaarheid en flexibiliteit tijdens én na de samenwerking, zodat er geen ongezonde onderlinge afhankelijkheid ontstaat.

We zijn ervan overtuigd dat de toekomst anders is dan vandaag. Dat vereist aanpassingsvermogen, zonder verlies van focus en kwaliteit. Dit noemen wij dynamische houdbaarheid.

Aan het Amsterdam UMC leveren we een op maat gemaakte, beheerde private cloud-dienst voor het duurzaam en veilig opslaan van medische onderzoeksgegevens. Onderdeel ervan is het periodiek (her)classificeren van data en de daarbij behorende opslagbehoeftes. Zo borgen we de best passende opslag. Indien nodig adviseren we data elders op te slaan, of passen we de dienst aan om invulling te geven aan nieuwe behoeftes of ontwikkelingen. Daarmee onderhouden we niet alleen de technische invulling, maar ook de functionele inpasbaarheid. Naast deze inhoudelijke flexibiliteit is er veel aandacht voor een flexibele exit-strategie, waarmee het Amsterdam UMC niet afhankelijk van ons is. Voor ons is hiermee de motivatie om een goede dienst te verlenen alleen maar groter geworden. Samen worden we hier beter van.

 

Mask group (2)

“Als ziekenhuis moet je altijd en volledig kunnen vertrouwen op je IT-partner

Robbert Dijkhuizen | voormalig manager IAMT/cio | Ziekenhuis St Jansdal

Samenwerking ziekenhuis st. jansdal en e storage
Meer oplossingen

Wij hebben oplossingen op al uw vragen

E storage, portretten en impressies

“Sta je voor keuzes rond data-infra? En zoek je advies?”

Toe aan vernieuwing van je hybride data-infrastructuur? Met deze factoren moet je rekening houden.
Bekijk onze oplossing

E storage, portretten en impressies

“Zoek je locaties of uitwijk voor je dataopslag?”

Als we samen met de klant zoeken naar hybride data-infrastructuuroplossingen, kijken we natuurlijk ook naar de best passende geografische locatie.
Bekijk onze oplossing

Group 2824

Bij regie is één plus één drie. Dit vereist ownership nemen, vakmanschap en flexibiliteit

Versterking nodig van je regie-organisatie? Of meer weten? Neem dan contact met mij op.