Uw organisatie is actief in de marktsegmenten Financiële industrie, Centrale overheid, Healthcare, Service providers of Industrie en transport.

de Markt

Financiële industrie Ondernemingen die zich bezighouden met finance en insurance worden juist nu uitgedaagd om te transformeren en beter aan te sluiten aan de veranderende klantenbehoeftes. Nieuwe datamodellen en infrastructuren zijn nodig om deze transitie te realiseren. De wet- en regelgeving binnen dit marktsegment fungeert als kader en innovatie op datagebied vraagt daardoor om specialisatie. E-Storage is sinds de oprichting actief binnen dit marktsegment.

Centrale overheid
Ook de vraagstukken binnen de grote overheidsinstellingen passen heel goed bij de specialisatie van onze onderneming. Vergelijkbaar met andere sectoren, dient vernieuwing van de IT-omgeving sneller de technologische ontwikkelingen en wensen van burgers te volgen. Hierbij zijn ontsluiting en veiligstellen van de data essentiële voorwaarden.

Service providers
Dit type klanten van E-Storage verzorgt vaak de gehele of gedeeltelijke infrastructuur van andere klanten. Hierbij is sprake van verschillende wensen en eisen waaraan voldaan moet worden, maar die onderling conflicterend kunnen zijn. Dit vereist een specifieke aanpak om ‘multi-tennant’ (infrastructuren door meerdere klanten tegelijkertijd gebruikt) oplossingen te bouwen en tegelijkertijd een betere en/of efficiëntere oplossing te bieden.

Healthcare
Data-informatie groeit explosief in de zorgsector. Beeld-genererende applicaties zoals PACS, maar ook pathologie-data en andere medische archieven zorgen voor een enorme hoeveelheid aan (ongestructureerde) informatie. Daarnaast zal de vraag naar een goede ontsluiting en uitwisseling van al deze informatie met de dag toenemen. E-Storage helpt u graag bij het ontwikkelen van een duidelijke visie op data-informatie, datamanagement en architectuur. Wij adviseren, leveren, bouwen en managen combinaties van oplossingen van verschillende leveranciers.

Industrie en transport
Door de globalisering zijn maanden nu weken, weken dagen, en dagen uren geworden. Om te kunnen concurreren moeten bedrijven hun kosten verminderen, diversifiëren, doorlooptijden verkorten en de service naar de klant verbeteren. Besluiten nemen op basis van beschikbare data op iedere gewenste plek levert nieuwe uitdagingen op. Traditionele data-infrastructuren ontwikkelen zich naar private en publieke cloud-oplossingen. Wij richten ons op begeleiding van onze klanten bij het maken van zulke keuzes en het realiseren van nieuwe omgevingen.

Stel een vraag

Dick Uit den Boogaard

Neem contact op met Dick. Hij beantwoordt graag uw vraag.