Senior Improvement Engineer

Zie jij jezelf als Improvement Engineer bij de meest toonaangevende speler in de markt van hybride data-infrastructuren? Dan is dit je kans!

Je nieuwe functie:

Als Improvement Engineer sta je direct in contact met onze klanten. Je bent hun aanspreekpunt en je houdt de infrastructuur van de klant veilig, stabiel en beschikbaar. Daar voeg je de meeste waarde toe. Daarom is het cruciaal dat je de juiste vragen stelt, zodat je de juiste oplossing kunt bieden én kunt uitleggen waarom dat zo is. Je werkt nauw samen met je collega’s van Operations Implementatie (Projecten) en onze klanten. Meer in detail houd je je met de volgende zaken bezig:

 • Voorstellen doen om de infrastructuur van de klant zo optimaal te houden om bij te dragen aan continue verbetering;
 • Voorkomen van operationele problemen en knelpunten bij klanten om de werking nu en in de toekomst te garanderen;
 • Implementeren van wijzigingen op basis van een vastgesteld plan(changes), testen en in werking stellen. Dit alles met effectieve communicatie richting beheerders en gebruikers van de klant;
 • Onderhouden en beheren van de infrastructuur voor grotere klanten met meerdere producten en back-up tooling vallen onder jouw verantwoordelijkheid;
 • Klanten kunnen bij je terecht met complexe vragen, problemen of incidenten zoals infrastructuur- en performance problemen. Die los je zelfstandig, met je teamleden of fabrikant naar tevredenheid van de klant op;
 • Periodiek draai je mee in onze 24/7 consignatiedienst.

Je profiel:

Bij voorkeur beschik je over de volgende kwaliteiten:

 • Minimaal mbo werk- en denkniveau en affiniteit met IT en minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Je vindt het leuk om onderdeel uit te maken van een team waarin je zelfstandig kunt werken;
 • Inhoudelijke kennis van technische infrastructuur, ITIL beheersprocessen – en tools;
 • Kennis van NetApp, Commvault en VMware is een pre;
 • Ruime belangstelling voor storage infrastructuren en back-up oplossingen van toonaangevende vendoren waaronder IBM, DELL, Pure, Veeam en Rubrik.

Wat bieden we je?

Je kunt rekenen op een goed salaris, afhankelijk van je ervaring tussen € 5.000 – € 5.750 en uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een prima pensioenregeling, een uitgebreide mobiliteitsregeling, plus laptop en telefoonvergoeding. Daarnaast krijg je veel ruimte om je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. En dat in een gezellige en dynamische bedrijfscultuur met een gezonde balans tussen werk en privé. Je werkt op ons mooie open kantoor in Utrecht, bij de klant en soms vanuit huis.

Welkom in een warm nest

Hoe we bij E-Storage denken en doen, valt op de website van E-Storage.nl uitgebreid te lezen. Voor jou, als nieuwe collega, voegen we er graag een persoonlijke noot aan toe. Namelijk dat je bij ons in een informeel en warm nest valt. Tolerant, vooruitstrevend, open minded. Werkend en denkend als één team van ruim veertig hoogopgeleide IT-collega’s. Die samenwerken in een ambitieuze cultuur, gericht op je persoonlijke ontwikkeling. Zodat we zowel gezamenlijk als zelfstandig alles uit onszelf kunnen halen. Werkend aan vindingrijke oplossingen voor onze klanten. En o ja, je salaris en andere arbeidsvoorwaarden? Die zijn bij ons natuurlijk goed geregeld. Kom je ons team versterken?

Geïnteresseerd?

Wil jij als Improvement Engineer werken bij E-Storage? Solliciteer dan direct op deze vacature! Wij ontvangen graag jouw sollicitatie. Die kun je mailen naar vacature@e-storage.nl. Wil je meer weten over deze functie, bel (030) 608 42 00 en vraag naar Arturo Cattelani.

 

E storage kantoorb
E storage, portretten en impressies
Group of young people riding the chair in the office corridor after a nice day
A swedish man is using his smart phone on a coffee break in the city
E storage, portretten en impressies
E storage kantoora
Problem solvers
E storage kantoorc
Asset management, long term investment or project concept
Dedicated to software development
E storage, portretten en impressies

Waarom je bij ons op de juiste plek bent.

Graph arrow user increase ascend growth up arrow stats graph right grow user

Professionele en persoonlijke ontwikkeling

Onderling wisselen we veel kennis uit én de dynamiek van de markt zorgt ervoor dat we blijven leren. Je kunt je kennis up-to-date houden met cursussen en toegang tot kennisplatforms. Je krijgt bij ons ook veel ruimte om je persoonlijk te ontwikkelen zodat je alles uit jezelf kunt halen.

Team vavatures

Samenwerken

Samenwerken in teams zowel intern als bij onze klant en leverancier, dat is waar wij in geloven. Zo halen we het beste in elkaar naar boven. We doen dat op een betrokken en informele wijze. Onze cultuur is tolerant, vooruitstrevend, open minded en ambitieus. En we organiseren ook regelmatig leuke activiteiten om samen te zijn en te ontspannen.

Share money dollar payment cash money finance receive give hand

Arbeidsvoorwaarden

Je kunt rekenen op een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een prima pensioenregeling, een uitgebreide mobiliteitsregeling, plus laptop en een telefoonvergoeding. En voldoende vakantiedagen want wij stimuleren graag een gezonde balans tussen werk en privé.

Beach island waves outdoor recreation tree beach palm wave water travel places

Warm welkom

Met ons onboarding programma zorgen we voor een goede landing in onze organisatie. Je leert snel onze cultuur kennen en vanzelfsprekend is er al een fijne werkplek voor je geregeld met alles wat je nodig hebt als je de eerste dag bij ons binnenkomt. En er is altijd een collega bij wie je terecht kunt

Laptop device laptop electronics computer notebook

Dynamische werkplek

Bij ons werk je bij de klant, thuis of op ons gezellige kantoor in Utrecht. Daarbij horen een uitgebreide mobiliteitsregeling, een laptop en een telefoonvergoeding. En een fijne lunchplek als je in Utrecht bent.

Staat de perfecte vacature er niet tussen? Wij zijn altijd op zoek naar de beste IT’ers

Programmers working together and assisting each other with coding. mature entrepreneurs working in office on laptops