Ons verhaal

Wat ons beweegt, motiveert, bezielt en inspireert.

Banner segment outline over ons

Onze visie

In alle sectoren voltrekt zich een ware omwenteling in de visie op data. Niet langer is de aandacht voor data slechts een afgeleide van de bedrijfsstrategie. Nee, het is de beschikbaarheid van data die steeds vaker ook de strategie bepaalt. In deze ontwikkeling zien we hoe de intern gerichte en procesgedreven IT, waarin efficiency bepalend is, naast zich ruimte maakt voor een klantgedreven IT, die draait om de klantbeleving. Aan jou de uitdaging daarin een goed evenwicht te vinden. Waarbij weerbaarheid, wendbaarheid en houdbaarheid gewaarborgd zijn, met behoud van de flexibiliteit, veiligheid en dynamiek van je systemen. Dit stelt hoge eisen aan je data-infrastructuur, waarop een hybride aanpak het antwoord kan geven.

 

Onze missie

Vindingrijke en veilige oplossingen voor een hybride data-infrastructuur: dat is wat wij voor je kunnen realiseren. Dit resulteert erin dat zowel je interne procesgedreven data-infrastructuur, als je klantgedreven data-infrastructuur – inclusief de data – wendbaar, weerbaar en houdbaar is. Waarbij we steeds jouw klanten voor ogen houden.

 

Onze werkwijze

Bij ons gaat data over mensen. Daarom hebben wij duidelijke waarden geformuleerd die we tot leven laten komen in ons werk.

 

Vindingrijk

“We vinden altijd voor alles een oplossing”

Wij laten ons niet beperken door bekende oplossingen en zijn altijd nieuwsgierig naar wat er buiten de traditionele kaders gebeurt. Zo vullen we ons vakmanschap in. Met klanten sparren geeft ons energie. We denken in verschillende scenario’s en geloven dat er meer routes zijn naar optimale wendbaarheid, weerbaarheid en houdbaarheid. Als de realiteit niet overeenkomt met het initiële plan van aanpak, dan vinden wij een alternatieve oplossing.

 

Versterkend

“Samen zijn we beter en maken we doelstellingen waar”

We werken graag samen in teams, zowel intern als met onze klant en leverancier. Zodat we het beste in elkaar naar boven halen. Ons ondernemend vakmanschap zetten wij in om waarde toe te voegen. Zo maken we de doelstellingen waar rond wendbaarheid, weerbaarheid en houdbaarheid. We denken mee, delen onze kennis en doen het samen elke dag beter. Zijn er problemen, dan helpen we je altijd. Via korte lijnen zijn we 24/7 bereikbaar en beschikbaar. We gaan door totdat je probleem is verholpen.

 

Doorzettend

“Elke uitdaging is een kans op verbetering”

Ons werk wordt interessanter waar anderen zijn gestopt. Uitdagingen motiveren ons en we hebben realisatiekracht. Onze gedrevenheid en vasthoudendheid zorgen ervoor dat onze oplossingen ook aansluiten op de eisen die de toekomst stelt aan wendbaarheid, weerbaarheid en houdbaarheid. We vinden dat het altijd beter kan. Wat vandaag goed is, kan morgen beter.

 

Moedig

“We durven risico’s te nemen voor vernieuwende en betrouwbare oplossingen”

We beseffen dat we werken met je waardevolste activa: je data. Waarmee we uiterst zorgvuldig en nauwkeurig moeten omgaan. Om tot de beste aanpak te komen, durven we ook de onbekende stap te zetten. We hebben het lef om vernieuwende paden te bewandelen en uitdagende projecten aan te gaan. En we investeren in het ontwikkelen van eigen producten en technieken. Zo realiseren we voor jou vernieuwende en betrouwbare oplossingen.

 

ONS AANBOD

Wat we doen

Iedere klant is anders en de ontwikkelingen in de markt gaan razend snel, daar hebben wij onze dienstverlening op aangepast. We ondersteunen je hybride data-infrastructuur vanuit vier diensten:

Icon 1

Consultancy

Onze consultants zetten hun vakmanschap en hun jarenlange ervaring in jouw markt in om met vindingrijke oplossingen te komen voor jouw data-infrastructuur vraagstukken.

Icon 2

Managed Data & Cloud

Onderdelen van jouw data infrastructuur kun je ook bij ons uitbesteden, wij ontwikkelen er zelfs maatwerk oplossingen voor.

Icon 3

Digital Acceleration

Door onze manier van werken en een aantal speciaal hiervoor ontwikkelde diensten, kunnen wij altijd versnelling en verbetering brengen in de bestaande data-infrastructuur en de uitvoering van nieuwe projecten.

Icon 4

Digital Platforms

Naast alle diensten leveren we ook de producten. We ontzorgen je bij de inkoop van hardware en software en alles wat daar bij komt kijken.

MARKTEN

Voor wie we werken

Nergens gaan we een uitdaging uit de weg, maar met onze specifieke oplossingen zijn we vooral thuis in vier specifieke sectoren.

Icon 5

Financiële Instellingen

Compliance, governance, fintech, datamanagement…. slechts enkele van de vele uitdagingen die hier spelen.

Icon 6

Overheid

Zeker overheden verwerken steeds meer data. Operationele automatisering is dan een logische weg, naast bezinning op de strategie.

Icon 7

Gezondheidszorg

Juist in de zorg is een betrouwbare en veilige gegevensuitwisseling van levensbelang. We kunnen hier veel voor je betekenen.

Icon 8

IT-dienstverlening

Integriteit, beschikbaarheid en veiligheid van data spelen in alle sectoren een complexe rol. We bieden je de juiste generieke ondersteuning.

Word jij onderdeel van ons team?

Wij zijn denkers en doeners in data die gezamenlijk werken aan vindingrijke oplossingen voor onze klanten. Bij ons vind je een uitdagende baan in een leuk team met ondernemende vakmensen.

Cta plain bottom