ONS VERHAAL

Wat ons beweegt, motiveert, bezielt en inspireert.

E storage, portretten en impressies

Over ons

Opslag, protectie, herstel, informatiebeveiliging, cyberweerbaarheid, integratie, migratie en archivering van data, dat is wat ons dagelijks beweegt. De digitale transformatie motiveert ons om samen met onze opdrachtgevers oplossingen te ontwikkelen voor data-infrastructuren die voldoen aan de nieuwe eisen van wendbaarheid, weerbaarheid en houdbaarheid. Deze dynamische wereld van veranderlijke behoeften, aanbod en wet- en regelgeving inspireert ons om het elke dag beter te doen. En om specifieke diensten te ontwikkelen voor zaken waarvan wij zien dat er vanuit de markt onvoldoende op wordt geanticipeerd. Ondernemende vakmensen met specialistisch kennis en realisatiekracht die echt samenwerken, dat is wie we zijn.

Onze visie

In alle sectoren voltrekt zich een ware omwenteling in de visie op data. Niet langer is de aandacht voor data slechts een afgeleide van de bedrijfsstrategie. Nee, het is de beschikbaarheid van data die steeds vaker ook de strategie bepaalt. In deze ontwikkeling zien we hoe de intern gerichte en procesgedreven IT, waarin efficiency bepalend is, naast zich ruimte maakt voor een klantgedreven IT, die draait om de klantbeleving. Aan jou de uitdaging daarin een goed evenwicht te vinden. Waarbij weerbaarheid, wendbaarheid en houdbaarheid gewaarborgd zijn, met behoud van de flexibiliteit, veiligheid en dynamiek van je systemen. Dit stelt hoge eisen aan je data-infrastructuur, waarop een hybride aanpak het antwoord kan geven.

Onze visie

Onze missie

Vindingrijke en veilige oplossingen voor een hybride data-infrastructuur: dat is wat wij voor je kunnen realiseren. Dit resulteert erin dat zowel je interne procesgedreven data-infrastructuur, als je klantgedreven data-infrastructuur – inclusief de data – wendbaar, weerbaar en houdbaar is. Waarbij we steeds jouw klanten voor ogen houden.

Onze werkwijze

Bij ons gaat data over mensen. Daarom hebben wij duidelijke waarden geformuleerd die we tot leven laten komen in ons werk.

Vindingrijk

“We vinden altijd voor alles een oplossing”

Wij laten ons niet beperken door bekende oplossingen en zijn altijd nieuwsgierig naar wat er buiten de traditionele kaders gebeurt. Zo vullen we ons vakmanschap in. Met klanten sparren geeft ons energie. We denken in verschillende scenario’s en geloven dat er meer routes zijn naar optimale wendbaarheid, weerbaarheid en houdbaarheid. Als de realiteit niet overeenkomt met het initiële plan van aanpak, dan vinden wij een alternatieve oplossing.

Versterkend

“Samen zijn we beter en maken we doelstellingen waar”

We werken graag samen in teams, zowel intern als met onze klant en leverancier. Zodat we het beste in elkaar naar boven halen. Ons ondernemend vakmanschap zetten wij in om waarde toe te voegen. Zo maken we de doelstellingen waar rond wendbaarheid, weerbaarheid en houdbaarheid. We denken mee, delen onze kennis en doen het samen elke dag beter. Zijn er problemen, dan helpen we je altijd. Via korte lijnen zijn we 24/7 bereikbaar en beschikbaar. We gaan door totdat je probleem is verholpen.

Doorzettend

“Elke uitdaging is een kans op verbetering”

Ons werk wordt interessanter waar anderen zijn gestopt. Uitdagingen motiveren ons en we hebben realisatiekracht. Onze gedrevenheid en vasthoudendheid zorgen ervoor dat onze oplossingen ook aansluiten op de eisen die de toekomst stelt aan wendbaarheid, weerbaarheid en houdbaarheid. We vinden dat het altijd beter kan. Wat vandaag goed is, kan morgen beter.

Moedig

“We durven risico’s te nemen voor vernieuwende en betrouwbare oplossingen”

We beseffen dat we werken met je waardevolste activa: je data. Waarmee we uiterst zorgvuldig en nauwkeurig moeten omgaan. Om tot de beste aanpak te komen, durven we ook de onbekende stap te zetten. We hebben het lef om vernieuwende paden te bewandelen en uitdagende projecten aan te gaan. En we investeren in het ontwikkelen van eigen producten en technieken. Zo realiseren we voor jou vernieuwende en betrouwbare oplossingen.

E storage kantoorb
Screenshot 2023 08 10 at 15.03 3
Adobestock 466143069 video 4k preview 31
Group of young people riding the chair in the office corridor after a nice day
E storage kantoora
Problem solvers
Dedicated to software development
A swedish man is using his smart phone on a coffee break in the city
E storage, portretten en impressies
E storage kantoorc
Duurzaamheid

Duurzame data infrastructuur oplossingen, een kwestie van weloverwogen keuzes.

Samen met opdrachtgevers en leveranciers kiezen wij voor duurzame data-infrastructuur oplossingen. Onze aanpak gaat altijd uit van wendbare, weerbare en houdbare systemen. Houdbaar betekent voor ons ook kiezen voor de meest duurzame optie.

Environmental technology concept. sustainable development goals. sdgs.
Duurzame keuzes zijn winstgevende keuzes

Als je bedenkt dat rond de 2% van het energieverbruik wereldwijd wordt toegeschreven aan datacenters, dan kan het niet anders zijn dan dat daar ook winst te behalen valt. Winst voor het klimaat en winst voor de onderneming. Door het reduceren van het energieverbruik van datacenters, het verminderen van de CO2 uitstoot en het kiezen voor duurzame apparatuur en systemen.

Onze duurzame oplossingen

Door oplossingen te ontwikkelen met apparatuur en systemen die energie-efficiënt zijn en die voldoen aan strenge milieunormen en certificeringen, maken onze opdrachtgevers het verschil op de CO2 prestatieladder en in hun kosten. Meerdere factoren zijn van invloed op de stroom- en koelingskosten van servers, het type en de specificaties van de processor speelt de hoofdrol. We leggen je graag uit wat serverconfiguratie, workload, serverdichtheid, infrastructuur en servertype voor uitwerking hebben op energieverbruik.
Ook werken wij met een module die het mogelijk maakt om het energieverbruik van de datacenters bewust duurzaam aan te sturen.

Ons team van specialisten staat klaar om elke uitdaging aan te pakken

Koen timmermans e storage

Koen Timmermans

Manager Sales
E storage, portretten en impressies

Dick uit den Boogaard

Director key accounts
E storage: paul stoopendaal

Paul Stoopendaal

Sales executive
Laurens kalverboer e storage

Laurens Kalverboer

Sales executive
Ruud veenman e storage

Ruud Veenman

Sales executive
Casey huiswoud e storage

Casey Huiswoud

Service Manager
Arthur roovers e storage

Arthur Roovers

Accountmanager
Arjen mossinkoff e storage

Arjen Mossinkoff

Marketing Manager
Stijn jansen e storage

Stijn Janssen

Service Manager
Onze partners

Samen maken we oplossingen snel, veilig en kostenefficiënt

Onze consultants zetten hun vakmanschap en hun jarenlange ervaring in om jou te adviseren over hybride data-infrastructuren. We komen met vindingrijke oplossingen die voldoen aan de eisen die je organisatie, de markt en de wetgever stelt. Zoals je al hebt kunnen lezen werken we graag in ecosystemen, niet alleen met klanten maar ook met leveranciers. Zo ontwikkelen we samen innovatieve oplossingen voor ingewikkelde uitdagingen in de marktsegmenten waarin we actief zijn. Door het samenbrengen van expertise vanuit vraag en aanbod kunnen we slimme vooruitstrevende oplossingen bieden voor de uitdagingen van nu en overmorgen. Onze adviezen zijn in veel gevallen leverancier-onafhankelijk, dat neemt niet weg dat we graag met partners samenwerken aan de toekomst. Wij geloven in het bundelen van krachten, het beste in elkaar naar boven halen, dat is versterkend en zorgt voor resultaten die echt het verschil maken.Werken in ecosystemen doen we met IBM, Dell, NetApp, Commvault, Rubrik, Veeam, HPE & PureStorage en overige partners.

Problem solvers
Mask group
OP ZOEK NAAR EEN NIEUWE UITDAGING?

Wordt ondereel van ons team!

Screenshot 2023 08 10 at 15.57 1