Op zoek naar dynamiek en teamwork

Kom het E-Storage team versterken!

Bij ons kun je je sporen verdienen in het werken aan vindingrijke oplossingen voor toonaangevende klanten. Voor hen ontwikkelen we de beste oplossingen voor onder meer cyberrecovery, cyberweerbaarheid, archivering, migratie en opslag.

Group of young people riding the chair in the office corridor after a nice day

Huidige vacatures

Zie jij jezelf als Sales Executive werken bij de meest toonaangevende speler in de markt van cyber recovery en data infrastructure management? Zie je een uitdaging in het ontwikkelen van onze business door samen te werken met beslissers bij enterprise klanten? Dan is dit je kans.

Je nieuwe functie
Als Sales Executive ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en acquireren van enterprise klanten. De vragen die zij hebben over cyber security en dataveiligheid daarvoor ben jij het eerste aanspreekpunt en je helpt ze versnellen in hun ontwikkeling door technologische innovaties te bieden. Samen met je collega’s van presales adviseer je klanten onder andere op het gebied van cyberdreigingen, informatiebeveiligingsrisico’s, wet- en regelgeving en data-infrastructuurvraagstukken. Je biedt een effectieve oplossing die past bij de klantbehoefte.

Het hele salestraject inclusief de aftersales is jouw verantwoordelijkheid. Dit doe je voor een interessant klantportfolio variërend van academische ziekenhuizen, (semi)overheid en de grote nationale financiële instellingen.

Een aantal van je kerntaken:

 • Keyaccountmanagement voor diensten op het gebied van cyber recovery en data infrastructure management;
 • Verwerven van nieuwe klanten die passen bij het dienstenportfolio;
 • Innoveren en optimaliseren van de diensten op basis van klantervaringen;
 • Begeleiden van offerte- en aanbestedingstrajecten en tenders.

Je profiel
We komen graag met je in contact als je beschikt over:

 • Hbo/wo werk- en denkniveau;
 • Minimaal 8 jaar werkervaring in de ICT op het gebied van data infrastructuren en affiniteit met cyber resilience;
 • Ervaring in het verkopen van cyber resilience diensten en/of data-infrastructuuroplossingen aan klanten met een complexe structuur en/of dienstverlening.

Je bent een doorzetter op wie we altijd kunnen rekenen. Gedreven, zelfsturend en initiatiefrijk is hoe je opereert. En de rol van teamspeler zowel intern als extern is je op het lijf geschreven.

Wat bieden we je?
Je kunt rekenen op een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden. Gelet op de gewenste senioriteit van de kandidaat voor deze functie ligt het vaste bruto maandsalaris tussen € 6.750 – € 7.000 op fulltime basis en daarboven op een bonus van maximaal 40k op jaarbasis. Aangevuld met een prima pensioenregeling, een uitgebreide mobiliteitsregeling, laptop en telefoonvergoeding. Er is volop ruimte om je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. En dat in een gezellige en dynamische bedrijfscultuur met een gezonde balans tussen werk en privé. Je werkt op ons mooie open kantoor in Utrecht of gedeeltelijk vanuit huis.

Geïnteresseerd? Meer weten?
Wil jij als Sales Executive werken bij E-Storage? Solliciteer dan direct op deze vacature! Wij ontvangen graag jouw sollicitatie. Die kun je mailen naar vacature@e-storage.nl. Wil je meer weten over deze functie, bel (030) 608 42 00 en vraag naar Koen Timmermans. Een online persoonlijkheidstest maakt onderdeel uit van onze selectieprocedure.

Welkom in een warm nest
Hoe we bij E-Storage denken en doen, valt op de website van E-Storage.nl uitgebreid te lezen. Voor jou, als nieuwe collega, voegen we er graag een persoonlijke noot aan toe. Namelijk dat je bij ons in een informeel en warm nest valt. Tolerant, vooruitstrevend, open minded. Werkend en denkend als één team van ruim veertig hoogopgeleide IT-collega’s. Die samenwerken in een ambitieuze cultuur, gericht op je persoonlijke ontwikkeling. Zodat we zowel gezamenlijk als zelfstandig alles uit onszelf kunnen halen. Werkend aan vindingrijke oplossingen voor onze klanten. En o ja, je salaris en andere arbeidsvoorwaarden? Die zijn bij ons natuurlijk goed geregeld. Kom je ons team versterken?

 

Ben jij een gedreven professional met een passie voor data beveiliging en cyber recovery? Wil je werken bij een toonaangevende speler in deze markt? Als Business Consultant bij E-Storage krijg je de kans om met beslissers en CISO’s van grote ondernemingen te werken en hen te ondersteunen bij complexe vraagstukken op het snijvlak van wet- en regelgeving, data beveiliging en techniek.

Je nieuwe functie

In jouw rol als Business Consultant vertaal je bedrijfsdoelen naar technische oplossingen. Je analyseert de compliance met betrekking tot databeveiliging en recovery, rekening houdend met wet- en regelgeving zoals AVG, BIO, NIS2 en DORA. Vervolgens geef je praktisch advies aan grote ondernemingen om hun cyber resilience te optimaliseren.

Je voert interviews met relevante stakeholders en duikt diep in technische vraagstukken. Op basis hiervan stel je adviesrapporten op, waarin je de risico’s van de huidige situatie nauwkeurig in kaart brengt. Je organiseert en begeleidt workshops om met de klant samen feitelijke dataherstel oefeningen te doen, de resultaten uit te werken en samen met de klant een verbeterplan op te stellen én in te voeren, om vervolgens die oefening periodiek te herhalen (recurring dienstverlening).

Als gesprekspartner en adviseur op C-level en Raad van Bestuur niveau, wordt jouw input enorm gewaardeerd. Het is dan ook niet ongebruikelijk dat jouw advies daadwerkelijk wordt overgenomen en uitgevoerd. Waar we natuurlijk met de verdere E-Storage dienstverlening goed op in kunnen spelen.

Teamwork
Binnen E-Storage geloven we in de kracht van samenwerking. Als Business Consultant maak je deel uit van een dynamisch team van experts en professionals waar je op terug kan vallen en dat gezamenlijk streeft naar succes. Met jouw achtergrond, ervaring en passie geef je mede richting én invulling aan de ontwikkeling van onze consultancy practice.

Je profiel
Om in aanmerking te komen voor deze functie vragen we het volgende van je:

 • Je hebt een wo-werk- en -denkniveau;
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring binnen de IT op het gebied van dataprotectie, cybersecurity en/of compliancy;
 • Ervaring met het werken met security frameworks is een pre;
 • Aantoonbare ervaring in een adviserende rol bij een grote onderneming of als consultant;
 • Je bent een volwaardig gesprekspartner op C-level/Raad van Bestuur niveau;
 • Je hebt een intrinsieke drive om organisaties te helpen veerkrachtig te zijn tegen cyberdreigingen.

Welkom bij E-Storage: Waar Warmte en Innovatie Samenkomen

Bij E-Storage geloven we in een informele en warme werkomgeving. We zijn tolerant, vooruitstrevend en open-minded. Als een hecht team van ruim veertig hoogopgeleide IT-collega’s werken we samen aan vindingrijke oplossingen voor onze klanten. Onze ambitieuze cultuur is gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling, zodat we gezamenlijk én zelfstandig het beste uit onszelf kunnen halen.

Wat bieden we jou?
Bij E-Storage kun je rekenen op:

 • Een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden:
 • Inclusief een prima pensioenregeling.
 • Een uitgebreide mobiliteitsregeling.
 • Een laptop en telefoon om je werk goed te kunnen doen.

Ruimte voor groei en balans tussen werk en privé:

 • Je krijgt veel mogelijkheden om je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen.
 • We stimuleren jouw groei binnen een gezellige en dynamische bedrijfscultuur.
 • Bij E-Storage vinden we een gezonde balans belangrijk.
 • Je werkt op ons mooie open kantoor in Utrecht of gedeeltelijk thuis.

Heb jij de veerkracht om complexe uitdagingen aan te gaan? Solliciteer nu en maak deel uit van ons team. Je sollicitatie kun je mailen naar vacature@e-storage.nl.
Wil je meer weten over deze functie, bel (030) 608 42 00 en vraag naar Jord Koot, directeur.

Welkom in een warm nest
Hoe we bij E-Storage denken en doen, valt op de website van E-Storage.nl uitgebreid te lezen. Voor jou, als nieuwe collega, voegen we er graag een persoonlijke noot aan toe. Namelijk dat je bij ons in een informeel en warm nest valt. Tolerant, vooruitstrevend, open minded. Werkend en denkend als één team van ruim veertig hoogopgeleide IT-collega’s. Die samenwerken in een ambitieuze cultuur, gericht op je persoonlijke ontwikkeling. Zodat we zowel gezamenlijk als zelfstandig alles uit onszelf kunnen halen. Werkend aan vindingrijke oplossingen voor onze klanten. En o ja, je salaris en andere arbeidsvoorwaarden? Die zijn bij ons natuurlijk goed geregeld. Kom je ons team versterken?

 

Ben jij de Architect, die wij als meest toonaangevende speler in de markt van hybride data-infrastructuren, zoeken? Dan is dit je kans.

Je nieuwe functie
Als Architect beantwoordt je binnen projecten complexe klantvragen op het gebied van technische architectuur rond data(-management) en storage(infrastructuur), computing, networking, security & informatiebeveiliging etc. Je zorgt voor up-to-date inhoudelijk kennis op het gebied van storage-oplossingen en -architectuur om deze vervolgens door te vertalen naar (innovatieve) E-Storage oplossingen die van meerwaarde zijn voor de business van de klant.

Daarnaast hou je je bezig met:

 • Je ontwerpt de totale storage-architectuur en bewaakt de samenhang tussen de verschillende onderdelen aan de hand van beleidslijnen die je zelf uitwerkt;
 • Je vertaalt ontwikkelingen, wensen en behoeften naar (een integrale) storage-architectuur voor meerdere domeinen of aandachtsgebieden;
 • Je doet onderbouwde voorstellen voor domein- of aandachtsgebied-overstijgende verbeteringen;
 • Je creëert draagvlak voor veranderingen en implementeert deze met betrokkenheid van in- en externe stakeholders;


Je profiel

Om in aanmerking te komen voor deze geweldige functie vragen we het volgende van je:

 • HBO+ werk en denkniveau met technische en architectuurkennis van data storage en processen;
 • Expert met visie op het vakgebied;
 • Meer dan 5 jaar in soortgelijke functie.

Je bent een doorzetter op wie we altijd kunnen rekenen.

Wat bieden we je?
Je kunt rekenen op een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een prima pensioenregeling, een uitgebreide mobiliteitsregeling, plus laptop en een telefoonvergoeding. Daarnaast krijg je veel ruimte om je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. En dat in een gezellige en dynamische bedrijfscultuur met een gezonde balans tussen werk en privé. Je werkt op ons mooie open kantoor in Utrecht of gedeeltelijk thuis.

Geïnteresseerd? Meer weten?
We kijken uit naar je sollicitatiebrief en CV. Die kun je mailen naar vacature@e-storage.nl. Als je eerst meer wilt weten, bel dan (030) 608 42 00. Je kunt dan vragen Frank van der Linden.Een online persoonlijkheidstest maakt onderdeel uit van onze selectieprocedure.

Welkom in een warm nest

Hoe we bij E-Storage denken en doen, valt op de website van E-Storage.nl uitgebreid te lezen. Voor jou, als nieuwe collega, voegen we er graag een persoonlijke noot aan toe. Namelijk dat je bij ons in een informeel en warm nest valt. Tolerant, vooruitstrevend, open minded. Werkend en denkend als één team van ruim veertig hoogopgeleide IT-collega’s. Die samenwerken in een ambitieuze cultuur, gericht op je persoonlijke ontwikkeling. Zodat we zowel gezamenlijk als zelfstandig alles uit onszelf kunnen halen. Werkend aan vindingrijke oplossingen voor onze klanten. En o ja, je salaris en andere arbeidsvoorwaarden? Die zijn bij ons natuurlijk goed geregeld. Kom je ons team versterken?

 

Zie jij jezelf als System Engineer bij de meest toonaangevende speler in de markt van hybride data-infrastructuren? Dan is dit je kans.

Je nieuwe functie
Als System Engineer ben je verantwoordelijk voor het installeren en implementeren van de juiste data management / IT oplossingen bij klanten op basis van hun eisen én wensen. Je staat direct in contact met onze klanten want daar voeg je de meeste waarde toe. Door je deskundigheid ben je in staat om de juiste vragen te stellen aan de klant en zodoende de klant te voorzien van een goed onderbouwd advies. Hierbij werk je ook samen met je collega’s van pre-sales en sales, voor het leveren van de juiste technische input. Daarnaast zul je regelmatig contact hebben met Vendoren en Leveranciers. Jij hebt diepgaande kennis van data management oplossingen gebaseerd op on-premise -en hybride cloud infrastructuur voor onze Enterprise klanten. Je onderhoud op technische gebied een actieve relatie bij bestaande klanten én ga je op zoek naar nieuwe technische en functionele mogelijkheden.Je maakt deel uit van een hecht team, waarin voldoende ruimte is voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Binnen het team ondersteun je de minder ervaren System Engineer collega’s.

Je profiel
Om in aanmerking te komen voor deze functie vragen we het volgende van je:

 • MBO/HBO werk en denkniveau met affiniteit voor techniek;
 • uitgebreide kennis en bijhouden van relevante certificeringen van NetApp en Commvault;
 • 3-5 jaar ervaring in het installeren en implementeren van infrastructurele oplossingen.

Je bent een doorzetter op wie we altijd kunnen rekenen.

Wat bieden we je?
Je kunt rekenen op een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een prima pensioenregeling, een uitgebreide mobiliteitsregeling, plus laptop en telefoonvergoeding. Daarnaast krijg je veel ruimte om je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. En dat in een gezellige en dynamische bedrijfscultuur met een gezonde balans tussen werk en privé. Je werkt op ons mooie open kantoor in Utrecht of gedeeltelijk thuis.

Geïnteresseerd? Meer weten?
Wil jij als System Engineer werken bij E-Storage? Solliciteer dan direct op deze vacature! Wij ontvangen graag jouw sollicitatie. Die kun je mailen naar vacature@e-storage.nl.Wil je meer weten over deze functie, bel (030) 608 42 00 en vraag naar Frank van der Linden.

Een online persoonlijkheidstest maakt onderdeel uit van onze selectieprocedure.

Welkom in een warm nest
Hoe we bij E-Storage denken en doen, valt op de website van E-Storage.nl uitgebreid te lezen. Voor jou, als nieuwe collega, voegen we er graag een persoonlijke noot aan toe. Namelijk dat je bij ons in een informeel en warm nest valt. Tolerant, vooruitstrevend, open minded. Werkend en denkend als één team van ruim veertig hoogopgeleide IT-collega’s. Die samenwerken in een ambitieuze cultuur, gericht op je persoonlijke ontwikkeling. Zodat we zowel gezamenlijk als zelfstandig alles uit onszelf kunnen halen. Werkend aan vindingrijke oplossingen voor onze klanten. En o ja, je salaris en andere arbeidsvoorwaarden? Die zijn bij ons natuurlijk goed geregeld. Kom je ons team versterken?

 

Zie jij jezelf als Improvement Engineer bij de meest toonaangevende speler in de markt van hybride data-infrastructuren? Dan is dit je kans.

Je nieuwe functie
Als Improvement Engineer sta je direct in contact met onze klanten. Je bent hun aanspreekpunt en hou je de infrastructuur van de klant veilig, stabiel en beschikbaar. Daar voeg je de meeste waarde toe. Daarom is het cruciaal dat je weet waarover je praat, dat je de juiste vragen stelt, zodat je de juiste oplossing kunt adviseren én kunt uitleggen waarom dat zo is. Je werkt nauw samen met je collega’s van Operations Implementatie (Projecten). Meer in detail zal je met te volgende zaken bezighouden:

 • het doen van voorstellen om de infrastructuur van de klant zo optimaal te houden;
 • proactief handelen om operationele problemen en knelpunten bij klanten te voorkomen, om de werking  nu en in de toekomst te garanderen;
 • implementeren van wijzigingen op basis van een vastgesteld plan(changes), testen en in werking stellen. Dit alles met effectieve communicatie richting beheerders en gebruikers van de klant;
 • onderhoud en beheer van de infrastructuur voor grotere klanten met meerdere producten en back-up tooling vallen onder jou verantwoordelijkheid;
 • klanten kunnen bij jou terecht met complexe vragen, problemen of incidenten. Deze los je adequate alleen of met je team op, naar tevredenheid van de klant;
 • periodiek meedraaien in onze 24/7 consignatiedienst.

Je profiel
Om in aanmerking te komen vragen we het volgende van je:

 • MBO+ werk en denkniveau met affiniteit voor techniek;
 • inhoudelijke kennis van technische infrastructuur, ITIL beheersprocessen – en tools;
 • 3-5 jaar werkervaring in soortgelijke functie;
 • kennis van NetApp, Commvault en VMware;
 • een ruime belangstelling voor storage infrastructuren en backup oplossingen van toonaangevende vendoren (IBM, NetApp, DELL, Pure, Commvault, Veeam, Rubrik)

Je bent een doorzetter op wie we altijd kunnen rekenen.

Wat bieden we je?
Je kunt rekenen op een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een prima pensioenregeling, een uitgebreide mobiliteitsregeling, plus laptop en telefoonvergoeding. Daarnaast krijg je veel ruimte om je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. En dat in een gezellige en dynamische bedrijfscultuur met een gezonde balans tussen werk en privé. Je werkt op ons mooie open kantoor in Utrecht of gedeeltelijk thuis.

Geïnteresseerd? Meer weten?
Wil jij als Improvement Engineer bij E-Storage werken? Solliciteer dan direct op deze vacature! Wij ontvangen graag jouw sollicitatie. Die kun je mailen aan vacature@e-storage.nl. Wil je meer weten over deze functie, bel (030) 608 42 00 en vraag naar Arturo Cattelani.

Een online persoonlijkheidstest maakt onderdeel uit van onze selectieprocedure.

Welkom in een warm nest
Hoe we bij E-Storage denken en doen, valt op de website van E-Storage.nl uitgebreid te lezen. Voor jou, als nieuwe collega, voegen we er graag een persoonlijke noot aan toe. Namelijk dat je bij ons in een informeel en warm nest valt. Tolerant, vooruitstrevend, open minded. Werkend en denkend als één team van ruim veertig hoogopgeleide IT-collega’s. Die samenwerken in een ambitieuze cultuur, gericht op je persoonlijke ontwikkeling. Zodat we zowel gezamenlijk als zelfstandig alles uit onszelf kunnen halen. Werkend aan vindingrijke oplossingen voor onze klanten. En o ja, je salaris en andere arbeidsvoorwaarden? Die zijn bij ons natuurlijk goed geregeld. Kom je ons team versterken?

 

E storage kantoorb
E storage, portretten en impressies
Group of young people riding the chair in the office corridor after a nice day
A swedish man is using his smart phone on a coffee break in the city
E storage, portretten en impressies
E storage kantoora
Problem solvers
E storage kantoorc
Asset management, long term investment or project concept
Dedicated to software development
E storage, portretten en impressies

Waarom je bij ons op de juiste plek bent.

Graph arrow user increase ascend growth up arrow stats graph right grow user

Professionele en persoonlijke ontwikkeling

Onderling wisselen we veel kennis uit én de dynamiek van de markt zorgt ervoor dat we blijven leren. Je kunt je kennis up-to-date houden met cursussen en toegang tot kennisplatforms. Je krijgt bij ons ook veel ruimte om je persoonlijk te ontwikkelen zodat je alles uit jezelf kunt halen.

Team vavatures

Samenwerken

Samenwerken in teams zowel intern als bij onze klant en leverancier, dat is waar wij in geloven. Zo halen we het beste in elkaar naar boven. We doen dat op een betrokken en informele wijze. Onze cultuur is tolerant, vooruitstrevend, open minded en ambitieus. En we organiseren ook regelmatig leuke activiteiten om samen te zijn en te ontspannen.

Share money dollar payment cash money finance receive give hand

Arbeidsvoorwaarden

Je kunt rekenen op een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een prima pensioenregeling, een uitgebreide mobiliteitsregeling, plus laptop en een telefoonvergoeding. En voldoende vakantiedagen want wij stimuleren graag een gezonde balans tussen werk en privé.

Beach island waves outdoor recreation tree beach palm wave water travel places

Warm welkom

Met ons onboarding programma zorgen we voor een goede landing in onze organisatie. Je leert snel onze cultuur kennen en vanzelfsprekend is er al een fijne werkplek voor je geregeld met alles wat je nodig hebt als je de eerste dag bij ons binnenkomt. En er is altijd een collega bij wie je terecht kunt

Laptop device laptop electronics computer notebook

Dynamische werkplek

Bij ons werk je bij de klant, thuis of op ons gezellige kantoor in Utrecht. Daarbij horen een uitgebreide mobiliteitsregeling, een laptop en een telefoonvergoeding. En een fijne lunchplek als je in Utrecht bent.

Staat de perfecte vacature er niet tussen? Wij zijn altijd op zoek naar de beste IT’ers

Programmers working together and assisting each other with coding. mature entrepreneurs working in office on laptops