E-Storage Archive Vault

Houdbaar maken van omvangrijke archieven met lange bewaartermijnen is ons vak

E-Storage heeft kennis en ervaring met oplossingen voor het langdurig opslaan van grote hoeveelheden archief data, op een veilige en kosten efficiënte manier. Daarbij gebruiken we technieken die weinig stroom verbruiken terwijl er meerdere versies worden opgeslagen en data beschermd is tegen verwijderen of muteren om de integriteit ten alle tijden te waarborgen.

Asset management, long term investment or project concept
Onze oplossing E-Storage Archive Vault

Deskundig en actief beheer is voor een digitaal archief van existentieel belang. E-Storage biedt de Archive Vault oplossing daarom als managed dienst aan. We geven invulling aan informatiebeveiliging en voldoen aan alle benodigde wet- en regelgeving (ISO27001, NEN7510, BIO), we toetsen continue de randvoorwaardes voor langdurige opslag en geven invulling aan strikte media lifecycle eisen. Archive Vault kan worden afgenomen met archief opslag in veilige datacenters van E-Storage of on-premise in een beveiligde kooien op klantlocatie.
Onze data archiefdienst kent twee service levels: Active Archive: met een snellere toegang en respons voor data die nog regelmatig worden geraadpleegd; Deep Archive: met een tragere respons en lagere kosten voor data die niet of nauwelijks wordt geraadpleegd.
Wij maken archieven niet alleen duurzaam toegankelijk maar ook houdbaar. Dat noemen wij dynamische houdbaarheid.

Brochure

Vraag hier direct onze E-Storage Archive Vault brochure aan.

In deze brochure leggen we nader uit wat Archive Vault voor jouw organisatie kan betekenen.

Vraag brochure aan

E storage archivevolt brochure