Data Migration Services

Complexe migratie maken wij voorspelbaar en daarmee haalbaar

E-Storage heeft ervaring met het voorspelbaar en haalbaar maken van de meest complexe migraties voor grote namen in Nederland en daarbuiten. Migraties die door omvang en impact uitdagend zijn, voeren wij op een veilige manier uit waarbij de kosten beheersbaar blijven en je dienstverlening niet in gevaar komt.

Business hand typing on computer keyboard with transfer homepage on the screen data system relocation website web page concept.
Onze oplossing E-Storage Data Migration Services

Voorspelbaarheid betekent o.a. het minimaliseren van afhankelijkheden. Onze dienst E-Storage Data Migration Services werkt daarom met de door ons ontwikkelde Data Migration Kit. Daarmee zijn de technische en organisatorische afhankelijkheden tot een minimum beperkt. Voorspelbaarheid is ook keuzes maken en een strikte grens trekken tussen migratie en transitie. Bij een migratie worden systemen en data zoveel als mogelijk één op één overgezet, waardoor de migratie voorspelbaar is. Bij een transitie worden data en systemen aangepast (b.v. nieuwe versie, opnieuw ingespoeld of geconverteerd). Onze filosofie is dat een eventuele transitie voor of na de migratie plaatsvindt en niet tijdens. Om de migratie haalbaar te maken testen wij de gehele migratie-keten technische en procedureel vooraf op verwachte doorlooptijd. Samen met de opdrachtgever maken wij zo complexe migraties tot een succes. Dat noemen wij veilige wendbaarheid.

Cases

Bekijk direct onze Data Migration cases.

Vraag & oplossing, ons voorbeeld uit de praktijk

E storage casus datamigrservives
Brochure

Vraag hier direct onze E-Storage Data Migration Services brochure aan.

In deze brochure leggen we nader uit wat Data Migration Services voor jouw organisatie kan betekenen.

Vraag brochure aan

Storage datamigrationservices brochure