Jord Koot en Guus van Kollenburg vormen nieuwe directie van E-Storage

Jord koot 01

Jord Koot en Guus van Kollenburg vormen nieuwe directie van E-Storage
E-Storage heeft Jord Koot per 1 februari aangesteld als CEO, en CFO Guus van Kollenburg benoemd tot medebestuurder. Deze nieuwe directie gaat leiding geven aan de volgende groeifase van E-Storage. Koot en Van Kollenburg nemen het stokje over van oprichter Frans Blankert die afscheid neemt als bestuurder. E-Storage is een solutions provider van high-end oplossingen en diensten voor data storage, migratie, backup en cyber recovery.

Jord Koot heeft 25 jaar ervaring als CEO en CCO in het opschalen van techbedrijven onder andere in Security, Managed Services en SaaS. Koot gaat deze ervaring bij E-Storage inzetten bij het verder toekomstbestendig maken van het bedrijf. “Binnenkort treden de richtlijnen NIS2 en DORA in werking, die bestuurders verplichten om aantoonbare maatregelen voor herstel te nemen”, weet Koot. “Als specialist in het snel herstellen van de primaire business na een cyberincident, helpt E-Storage bedrijven en bestuurders met hun digitale beveiliging en bij het voldoen aan de wet- en regelgeving. Om dit te bereiken zijn echte specialisten nodig. Veel organisaties beseffen dat zij dit niet volledig zelfstandig kunnen en vertrouwen op de kennis en kunde en de diensten van E-Storage. Ik kijk ernaar uit om vorm en inhoud te geven aan deze volgende fase in de ontwikkeling van E-Storage, als storage, backup en cyber recovery specialist, samen met het team en collega-bestuurder Guus van Kollenburg.”

CFO Guus van Kollenburg  begon zijn carrière bij KPMG en maakte na zijn opleiding tot registeraccountant de overstap naar het bedrijfsleven waar hij diverse rollen in financieel management heeft vervuld. Sinds enkele jaren is Van Kollenburg aangesloten bij Greyt, waar hij zich inzet als CFO voor scale-ups en midmarket-bedrijven. “Met het terugtreden van Frans Blankert en de komst van Jord Koot begint E-Storage aan een nieuwe fase. Ik heb veel zin in de samenwerking met Jord en het verder uitbouwen van de dienstverlening aan onze klanten.”

Afscheid oprichter Frans Blankert
Oprichter en aandeelhouder Frans Blankert vindt dat het na 25 jaar tijd is iemand anders de kar gaat trekken. “E-Storage heeft afgelopen jaren een intensief veranderproces doorgemaakt. Aanvankelijk verkochten en implementeerden we vooral hard- en software, storage en backup-oplossingen legt Blankert uit. “Daarnaast begeleiden we meerdere omvangrijke projecten op het gebied van cyberrecovery. Vooral in de financiële- en Healthcare markt moeten onze klanten voldoen aan steeds striktere regelgeving. Met onze oplossing voor cyberrecovery zijn bedrijven na een ransomware-aanval binnen afzienbare tijd weer in de lucht. Een mooi moment om in deze groeifase de leiding over te dragen aan Jord en Guus.”

Over E-Storage
E-Storage helpt grote organisaties in alle sectoren met de continue beschikbaarheid, het beheer en de beveiliging van data en data-infrastructuren, en levert oplossingen voor een snel herstel van data en kernprocessen na cyberincidenten. E-Storage al ruim 25 jaar diensten vanuit Utrecht met vijftig hoogopgeleide specialisten aan toonaangevende klanten in Nederland en daarbuiten.

Contact
Voor meer informatie over dit persbericht of over E-Storage zoek je contact met:
E-Storage
Arjen Mossinkoff
Marketing manager
Telefoon: +31 (30) 6084200
Mail: amossinkoff@e-storage.nl

Group 2824
ZOEKT U EEN OPLOSSING?

Welke uitdaging heeft uw bedrijf? Wij denken met u mee!