Expertise

Zoekt u tijdelijke specialistische kennis?

Iedere klant heeft andere behoeften. Maar is je vraag: kunnen jullie werkzaamheden overnemen van onze IT afdeling? Of: leveren jullie expertise op het gebied van datastrategieën? Dan is mijn antwoord: ja, we lenen in beide gevallen graag onze kennis aan je uit.

Screenshot 2023 08 10 at 15.03 3
Mensen portret rond ruud 1

“Ik ben Ruud van Loon, Senior Consultant. Mijn drijfveer is het zorgen voor continuïteit en gebruiksgemak voor de eindgebruikers van onze opdrachtgevers.”

De juiste mensen met de juiste kennis beschikbaar hebben op het moment dat je hen nodig hebt; dat is voor onze opdrachtgevers vaak een uitdaging. Technieken veranderen snel, mensen ontbreken of zijn te druk, kennis is incidenteel nodig of heel specialistisch. Allemaal redenen waarom je soms een beroep wilt doen op externe expertise.

Wij zijn ervan overtuigd dat de tevredenheid van de eindgebruiker wordt bepaald door een beheersbare en up-to-date IT-omgeving. Het fundament daarvoor is een optimaal functionerende data-infrastructuur-omgeving. Wij zorgen samen met jou als opdrachtgever voor deze dynamische houdbaarheid. Daarvoor is specialistische kennis nodig, die niet altijd in je eigen organisatie beschikbaar is. Wij vinden hiervoor altijd een oplossing.

Zoals voor onze klant Amsterdam UMC, dat geen mensen had met diepgaande kennis op een bepaald specialistisch vakgebied. Een van onze vakmensen is vervolgens in deeltijd gaan werken op locatie en in het team van de klant. Samen is zo gewerkt aan de continue verbetering van de data-infrastructuuromgeving volgens onze methode SEDB (Samen Elke Dag Beter). Dat noemen wij werken aan dynamische houdbaarheid. Daar zetten we onze vakmensen en methodes graag voor in.

Mask group

“Als ziekenhuis moet je altijd en volledig kunnen vertrouwen op je IT-partner”

Robbert Dijkhuizen | Manager IT St Jansdal ziekenhuis Harderwijk

Screenshot 2023 08 10 at 15.57 1
Expertise

Wij hebben oplossingen op al uw vragen

Rectangle 279 (1)

Zoek je tijdelijk specialistische kennis?

Iedere klant heeft andere behoeften. Maar is je vraag: kunnen jullie werkzaamheden overnemen van onze IT afdeling?

Rectangle 280

Zoek je optimale databescherming én compliance?

Natuurlijk wil jij je data zodanig beschermen, dat ze altijd tijdig en veilig beschikbaar zijn voor de juiste mensen.

Rectangle 281

Zoek je locaties of uitwijk voor je dataopslag?

Als we samen met de klant zoeken naar hybride data-infrastructuuroplossingen, kijken we natuurlijk ook naar de best passende geografische locatie.

Group 2824

Wij lenen onze kennis graag aan je uit!

Zoek je tijdelijk specialistische kennis? Of wil je meer weten? Neem dan contact met me op.