Business Consultant Security en Cyber Recovery

Ben jij een gedreven professional met een passie voor data beveiliging en cyber recovery? Wil je werken bij een toonaangevende speler in deze markt? Als Business Consultant bij E-Storage krijg je de kans om met beslissers en CISO’s van grote ondernemingen te werken en hen te ondersteunen bij complexe vraagstukken op het snijvlak van wet- en regelgeving, data beveiliging en techniek.

Je nieuwe functie:

In jouw rol als Business Consultant vertaal je bedrijfsdoelen naar technische oplossingen. Je analyseert de compliance met betrekking tot databeveiliging en recovery, rekening houdend met wet- en regelgeving zoals AVG, BIO, NIS2 en DORA. Vervolgens geef je praktisch advies aan grote ondernemingen om hun cyber resilience te optimaliseren.

Je voert interviews met relevante stakeholders en duikt diep in technische vraagstukken. Op basis hiervan stel je adviesrapporten op, waarin je de risico’s van de huidige situatie nauwkeurig in kaart brengt. Je organiseert en begeleidt workshops om met de klant samen feitelijke dataherstel oefeningen te doen, de resultaten uit te werken en samen met de klant een verbeterplan op te stellen én in te voeren, om vervolgens die oefening periodiek te herhalen (recurring dienstverlening).

Als gesprekspartner en adviseur op C-level en Raad van Bestuur niveau, wordt jouw input enorm gewaardeerd. Het is dan ook niet ongebruikelijk dat jouw advies daadwerkelijk wordt overgenomen en uitgevoerd. Waar we natuurlijk met de verdere E-Storage dienstverlening goed op in kunnen spelen.

Teamwork:

Binnen E-Storage geloven we in de kracht van samenwerking. Als Business Consultant maak je deel uit van een dynamisch team van experts en professionals waar je op terug kan vallen en dat gezamenlijk streeft naar succes. Met jouw achtergrond, ervaring en passie geef je mede richting én invulling aan de ontwikkeling van onze consultancy practice.

Je profiel:

Om in aanmerking te komen voor deze functie vragen we het volgende van je:

 • Je hebt een wo-werk- en -denkniveau;
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring binnen de IT op het gebied van dataprotectie, cybersecurity en/of compliancy;
 • Ervaring met het werken met security frameworks is een pre;
 • Aantoonbare ervaring in een adviserende rol bij een grote onderneming of als consultant;
 • Je bent een volwaardig gesprekspartner op C-level/Raad van Bestuur niveau;
 • Je hebt een intrinsieke drive om organisaties te helpen veerkrachtig te zijn tegen cyberdreigingen.

Welkom bij E-Storage:

Waar Warmte en Innovatie Samenkomen.
Bij E-Storage geloven we in een informele en warme werkomgeving. We zijn tolerant, vooruitstrevend en open-minded. Als een hecht team van ruim veertig hoogopgeleide IT-collega’s werken we samen aan vindingrijke oplossingen voor onze klanten. Onze ambitieuze cultuur is gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling, zodat we gezamenlijk én zelfstandig het beste uit onszelf kunnen halen.

Wat bieden we jou?

Bij E-Storage kun je rekenen op:

 • Een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden:
 • Inclusief een prima pensioenregeling.
 • Een uitgebreide mobiliteitsregeling.
 • Een laptop en telefoon om je werk goed te kunnen doen.

Ruimte voor groei en balans tussen werk en privé:

 • Je krijgt veel mogelijkheden om je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen.
 • We stimuleren jouw groei binnen een gezellige en dynamische bedrijfscultuur.
 • Bij E-Storage vinden we een gezonde balans belangrijk.
 • Je werkt op ons mooie open kantoor in Utrecht of gedeeltelijk thuis.

Welkom in een warm nest:

Hoe we bij E-Storage denken en doen, valt op de website van E-Storage.nl uitgebreid te lezen. Voor jou, als nieuwe collega, voegen we er graag een persoonlijke noot aan toe. Namelijk dat je bij ons in een informeel en warm nest valt. Tolerant, vooruitstrevend, open minded. Werkend en denkend als één team van ruim veertig hoogopgeleide IT-collega’s. Die samenwerken in een ambitieuze cultuur, gericht op je persoonlijke ontwikkeling. Zodat we zowel gezamenlijk als zelfstandig alles uit onszelf kunnen halen. Werkend aan vindingrijke oplossingen voor onze klanten. En o ja, je salaris en andere arbeidsvoorwaarden? Die zijn bij ons natuurlijk goed geregeld. Kom je ons team versterken?

Geïnteresseerd?

Heb jij de veerkracht om complexe uitdagingen aan te gaan? Solliciteer nu en maak deel uit van ons team. Je sollicitatie kun je mailen naar vacature@e-storage.nl.Wil je meer weten over deze functie, bel (030) 608 42 00 en vraag naar Jord Koot, directeur.

 

E storage kantoorb
E storage, portretten en impressies
Group of young people riding the chair in the office corridor after a nice day
A swedish man is using his smart phone on a coffee break in the city
E storage, portretten en impressies
E storage kantoora
Problem solvers
E storage kantoorc
Asset management, long term investment or project concept
Dedicated to software development
E storage, portretten en impressies

Waarom je bij ons op de juiste plek bent.

Graph arrow user increase ascend growth up arrow stats graph right grow user

Professionele en persoonlijke ontwikkeling

Onderling wisselen we veel kennis uit én de dynamiek van de markt zorgt ervoor dat we blijven leren. Je kunt je kennis up-to-date houden met cursussen en toegang tot kennisplatforms. Je krijgt bij ons ook veel ruimte om je persoonlijk te ontwikkelen zodat je alles uit jezelf kunt halen.

Team vavatures

Samenwerken

Samenwerken in teams zowel intern als bij onze klant en leverancier, dat is waar wij in geloven. Zo halen we het beste in elkaar naar boven. We doen dat op een betrokken en informele wijze. Onze cultuur is tolerant, vooruitstrevend, open minded en ambitieus. En we organiseren ook regelmatig leuke activiteiten om samen te zijn en te ontspannen.

Share money dollar payment cash money finance receive give hand

Arbeidsvoorwaarden

Je kunt rekenen op een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een prima pensioenregeling, een uitgebreide mobiliteitsregeling, plus laptop en een telefoonvergoeding. En voldoende vakantiedagen want wij stimuleren graag een gezonde balans tussen werk en privé.

Beach island waves outdoor recreation tree beach palm wave water travel places

Warm welkom

Met ons onboarding programma zorgen we voor een goede landing in onze organisatie. Je leert snel onze cultuur kennen en vanzelfsprekend is er al een fijne werkplek voor je geregeld met alles wat je nodig hebt als je de eerste dag bij ons binnenkomt. En er is altijd een collega bij wie je terecht kunt

Laptop device laptop electronics computer notebook

Dynamische werkplek

Bij ons werk je bij de klant, thuis of op ons gezellige kantoor in Utrecht. Daarbij horen een uitgebreide mobiliteitsregeling, een laptop en een telefoonvergoeding. En een fijne lunchplek als je in Utrecht bent.

Staat de perfecte vacature er niet tussen? Wij zijn altijd op zoek naar de beste IT’ers

Programmers working together and assisting each other with coding. mature entrepreneurs working in office on laptops