Sales Executive

Zie jij jezelf als Sales Executive werken bij de meest toonaangevende speler in de markt van cyber recovery en data infrastructure management? Zie je een uitdaging in het ontwikkelen van onze business door samen te werken met beslissers bij enterprise klanten? Dan is dit je kans.

Je nieuwe functie:

Als Sales Executive ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en acquireren van enterprise klanten. De vragen die zij hebben over cyber security en dataveiligheid daarvoor ben jij het eerste aanspreekpunt en je helpt ze versnellen in hun ontwikkeling door technologische innovaties te bieden. Samen met je collega’s van presales adviseer je klanten onder andere op het gebied van cyberdreigingen, informatiebeveiligingsrisico’s, wet- en regelgeving en data-infrastructuurvraagstukken. Je biedt een effectieve oplossing die past bij de klantbehoefte.

Het hele salestraject inclusief de aftersales is jouw verantwoordelijkheid. Dit doe je voor een interessant klantportfolio variërend van academische ziekenhuizen, (semi)overheid en de grote nationale financiële instellingen.

Een aantal van je kerntaken:

  • Keyaccountmanagement voor diensten op het gebied van cyber recovery en data infrastructure management;
  • Verwerven van nieuwe klanten die passen bij het dienstenportfolio;
  • Innoveren en optimaliseren van de diensten op basis van klantervaringen;
  • Begeleiden van offerte- en aanbestedingstrajecten en tenders.

Je profiel:

We komen graag met je in contact als je beschikt over:

  • Hbo/wo werk- en denkniveau;
  • Minimaal 8 jaar werkervaring in de ICT op het gebied van data infrastructuren en affiniteit met cyber resilience;
  • Ervaring in het verkopen van cyber resilience diensten en/of data-infrastructuuroplossingen aan klanten met een complexe structuur en/of dienstverlening.

Je bent een doorzetter op wie we altijd kunnen rekenen. Gedreven, zelfsturend en initiatiefrijk is hoe je opereert. En de rol van teamspeler zowel intern als extern is je op het lijf geschreven.

Wat bieden we je?

Je kunt rekenen op een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden. Gelet op de gewenste senioriteit van de kandidaat voor deze functie ligt het vaste bruto maandsalaris tussen € 6.750 – € 7.000 op fulltime basis en daarboven op een bonus van maximaal 40k op jaarbasis. Aangevuld met een prima pensioenregeling, een uitgebreide mobiliteitsregeling, laptop en telefoonvergoeding. Er is volop ruimte om je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. En dat in een gezellige en dynamische bedrijfscultuur met een gezonde balans tussen werk en privé. Je werkt op ons mooie open kantoor in Utrecht of gedeeltelijk vanuit huis.

Welkom in een warm nest

Hoe we bij E-Storage denken en doen, valt op de website van E-Storage.nl uitgebreid te lezen. Voor jou, als nieuwe collega, voegen we er graag een persoonlijke noot aan toe. Namelijk dat je bij ons in een informeel en warm nest valt. Tolerant, vooruitstrevend, open minded. Werkend en denkend als één team van ruim veertig hoogopgeleide IT-collega’s. Die samenwerken in een ambitieuze cultuur, gericht op je persoonlijke ontwikkeling. Zodat we zowel gezamenlijk als zelfstandig alles uit onszelf kunnen halen. Werkend aan vindingrijke oplossingen voor onze klanten. En o ja, je salaris en andere arbeidsvoorwaarden? Die zijn bij ons natuurlijk goed geregeld. Kom je ons team versterken?

Geïnteresseerd?

Solliciteer dan direct op deze vacature! Wij ontvangen graag jouw sollicitatie. Die kun je mailen naar vacature@e-storage.nl. Wil je meer weten over deze functie, bel (030) 608 42 00 en vraag naar Koen Timmermans. Een online persoonlijkheidstest maakt onderdeel uit van onze selectieprocedure.

 

E storage kantoorb
E storage, portretten en impressies
Group of young people riding the chair in the office corridor after a nice day
A swedish man is using his smart phone on a coffee break in the city
E storage, portretten en impressies
E storage kantoora
Problem solvers
E storage kantoorc
Asset management, long term investment or project concept
Dedicated to software development
E storage, portretten en impressies

Waarom je bij ons op de juiste plek bent.

Graph arrow user increase ascend growth up arrow stats graph right grow user

Professionele en persoonlijke ontwikkeling

Onderling wisselen we veel kennis uit én de dynamiek van de markt zorgt ervoor dat we blijven leren. Je kunt je kennis up-to-date houden met cursussen en toegang tot kennisplatforms. Je krijgt bij ons ook veel ruimte om je persoonlijk te ontwikkelen zodat je alles uit jezelf kunt halen.

Team vavatures

Samenwerken

Samenwerken in teams zowel intern als bij onze klant en leverancier, dat is waar wij in geloven. Zo halen we het beste in elkaar naar boven. We doen dat op een betrokken en informele wijze. Onze cultuur is tolerant, vooruitstrevend, open minded en ambitieus. En we organiseren ook regelmatig leuke activiteiten om samen te zijn en te ontspannen.

Share money dollar payment cash money finance receive give hand

Arbeidsvoorwaarden

Je kunt rekenen op een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een prima pensioenregeling, een uitgebreide mobiliteitsregeling, plus laptop en een telefoonvergoeding. En voldoende vakantiedagen want wij stimuleren graag een gezonde balans tussen werk en privé.

Beach island waves outdoor recreation tree beach palm wave water travel places

Warm welkom

Met ons onboarding programma zorgen we voor een goede landing in onze organisatie. Je leert snel onze cultuur kennen en vanzelfsprekend is er al een fijne werkplek voor je geregeld met alles wat je nodig hebt als je de eerste dag bij ons binnenkomt. En er is altijd een collega bij wie je terecht kunt

Laptop device laptop electronics computer notebook

Dynamische werkplek

Bij ons werk je bij de klant, thuis of op ons gezellige kantoor in Utrecht. Daarbij horen een uitgebreide mobiliteitsregeling, een laptop en een telefoonvergoeding. En een fijne lunchplek als je in Utrecht bent.

Staat de perfecte vacature er niet tussen? Wij zijn altijd op zoek naar de beste IT’ers

Programmers working together and assisting each other with coding. mature entrepreneurs working in office on laptops