Servicemanager

Wil jij als Servicemanager bijdragen om onze dienstverlening elke dag beter te maken en de verwachting van onze klanten te overtreffen? Dan is dit je kans.

Je nieuwe functie:

Als Servicemanager zorg je voor het concreet maken en uitvoeren van de afspraken zoals die zijn vastgelegd in het servicecontract met onze klant. Je begeleidt het proces om zo dagelijks bij te dragen aan de verbetering van onze dienstverlening. Je realiseert onze service op basis van afspraken over inhoud, kwaliteit, tijdigheid en kosten en creëert aan de hand van rapportages inzicht in de feitelijke kwaliteit van de geleverde services. Als Servicemanager geef je ook informatie die nodig is voor het opstellen van de begroting en de contractvormen. Je neemt actie als je constateert dat bijstelling van een servicecontract nodig is door hierover tijdig te communiceren met je klant en als het nodig is escaleer je naar je Teamleider.

Verder ben je ook verantwoordelijk voor:

 • Het operationeel aansturen van de diverse klanten teams;
 • Deelname aan projecten met een complex en multidisciplinair of innovatief karakter;
 • Het verder (mee)ontwikkelen van onze eigen producten en diensten;
 • Het nemen van initiatieven voor contract- en beleidsvorming voor de dienstverlening van E-Storage;
 • Het onderhouden van je kennis van de hele keten van onze dienstverlenging;
 • Het meedraaien in stand-by dienst op roulatiebasis als zijnde Manager van Dienst, bij grote verstoringen waarbij een aanspreekpunt tussen klant, fabrikant en E-Storage nodig is.

Je profiel:

Om in aanmerking te komen voor deze geweldige functie vragen we het volgende van je:

 • Hbo werk- en denkniveau met een achtergrond in business IT en management;
 • Kennis en ervaring met alle facetten van servicemanagement;
 • Gedegen kennis van ITIL-processen;
 • Meer dan 5 jaar in soortgelijke functie;
 • Heb je affiniteit met of kennis van ISO dan is dat een pre.

 

Wat bieden we je?

Je kunt rekenen op een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden. Gelet op de gewenste senioriteit van de kandidaat voor deze functie ligt het vaste bruto maandsalaris tussen € 5.500 – €6.000 op fulltime basis. Aangevuld een prima pensioenregeling, een uitgebreide mobiliteitsregeling, plus laptop en een telefoonvergoeding. Daarnaast krijg je veel ruimte om je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. En dat in een gezellige en dynamische bedrijfscultuur met een gezonde balans tussen werk en privé. Je werkt op ons mooie open kantoor in Utrecht, bij de klant en soms vanuit huis.

Welkom in een warm nest

Hoe we bij E-Storage denken en doen, valt op de website van E-Storage.nl uitgebreid te lezen. Voor jou, als nieuwe collega, voegen we er graag een persoonlijke noot aan toe. Namelijk dat je bij ons in een informeel en warm nest valt. Tolerant, vooruitstrevend, open minded. Werkend en denkend als één team van ruim veertig hoogopgeleide IT-collega’s. Die samenwerken in een ambitieuze cultuur, gericht op je persoonlijke ontwikkeling. Zodat we zowel gezamenlijk als zelfstandig alles uit onszelf kunnen halen. Werkend aan vindingrijke oplossingen voor onze klanten. En o ja, je salaris en andere arbeidsvoorwaarden? Die zijn bij ons natuurlijk goed geregeld. Kom je ons team versterken?

Geïnteresseerd?

Wil jij als Servicemanager werken bij E-Storage? Solliciteer dan direct op deze vacature! Wij ontvangen graag jouw sollicitatie. Die kun je mailen naar vacature@e-storage.nl. Wil je meer weten over deze functie, bel (030) 608 42 00 en vraag naar Arturo Cattelani.

 

E storage kantoorb
E storage, portretten en impressies
Group of young people riding the chair in the office corridor after a nice day
A swedish man is using his smart phone on a coffee break in the city
E storage, portretten en impressies
E storage kantoora
Problem solvers
E storage kantoorc
Asset management, long term investment or project concept
Dedicated to software development
E storage, portretten en impressies

Waarom je bij ons op de juiste plek bent.

Graph arrow user increase ascend growth up arrow stats graph right grow user

Professionele en persoonlijke ontwikkeling

Onderling wisselen we veel kennis uit én de dynamiek van de markt zorgt ervoor dat we blijven leren. Je kunt je kennis up-to-date houden met cursussen en toegang tot kennisplatforms. Je krijgt bij ons ook veel ruimte om je persoonlijk te ontwikkelen zodat je alles uit jezelf kunt halen.

Team vavatures

Samenwerken

Samenwerken in teams zowel intern als bij onze klant en leverancier, dat is waar wij in geloven. Zo halen we het beste in elkaar naar boven. We doen dat op een betrokken en informele wijze. Onze cultuur is tolerant, vooruitstrevend, open minded en ambitieus. En we organiseren ook regelmatig leuke activiteiten om samen te zijn en te ontspannen.

Share money dollar payment cash money finance receive give hand

Arbeidsvoorwaarden

Je kunt rekenen op een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een prima pensioenregeling, een uitgebreide mobiliteitsregeling, plus laptop en een telefoonvergoeding. En voldoende vakantiedagen want wij stimuleren graag een gezonde balans tussen werk en privé.

Beach island waves outdoor recreation tree beach palm wave water travel places

Warm welkom

Met ons onboarding programma zorgen we voor een goede landing in onze organisatie. Je leert snel onze cultuur kennen en vanzelfsprekend is er al een fijne werkplek voor je geregeld met alles wat je nodig hebt als je de eerste dag bij ons binnenkomt. En er is altijd een collega bij wie je terecht kunt

Laptop device laptop electronics computer notebook

Dynamische werkplek

Bij ons werk je bij de klant, thuis of op ons gezellige kantoor in Utrecht. Daarbij horen een uitgebreide mobiliteitsregeling, een laptop en een telefoonvergoeding. En een fijne lunchplek als je in Utrecht bent.

Staat de perfecte vacature er niet tussen? Wij zijn altijd op zoek naar de beste IT’ers

Programmers working together and assisting each other with coding. mature entrepreneurs working in office on laptops