Expertise

Zoekt u tijdelijke specialistische kennis?

Iedere klant heeft andere behoeften. Maar is je vraag: kunnen jullie werkzaamheden overnemen van onze IT afdeling? Of: leveren jullie expertise op het gebied van datastrategieën? Dan is mijn antwoord: ja, we lenen in beide gevallen graag onze kennis aan je uit.

E storage, portretten en impressies
Mensen portret rond ruud

“Ik ben Ruud van Loon, Manager Presales. Mijn drijfveer is het zorgen voor continuïteit en gebruiksgemak voor de eindgebruikers van onze opdrachtgevers.”

De juiste mensen met de juiste kennis beschikbaar hebben op het moment dat je hen nodig hebt; dat is voor onze opdrachtgevers vaak een uitdaging. Technieken veranderen snel, mensen ontbreken of zijn te druk, kennis is incidenteel nodig of heel specialistisch. Allemaal redenen waarom je soms een beroep wilt doen op externe expertise.

Wij zijn ervan overtuigd dat de tevredenheid van de eindgebruiker wordt bepaald door een beheersbare en up-to-date IT-omgeving. Het fundament daarvoor is een optimaal functionerende data-infrastructuur-omgeving. Wij zorgen samen met jou als opdrachtgever voor deze dynamische houdbaarheid. Daarvoor is specialistische kennis nodig, die niet altijd in je eigen organisatie beschikbaar is. Wij vinden hiervoor altijd een oplossing.

Zoals voor onze klant Amsterdam UMC, dat geen mensen had met diepgaande kennis op een bepaald specialistisch vakgebied. Een van onze vakmensen is vervolgens in deeltijd gaan werken op locatie en in het team van de klant. Samen is zo gewerkt aan de continue verbetering van de data-infrastructuuromgeving volgens onze methode SEDB (Samen Elke Dag Beter). Dat noemen wij werken aan dynamische houdbaarheid. Daar zetten we onze vakmensen en methodes graag voor in.

 

Mask group (2)

“Als ziekenhuis moet je altijd en volledig kunnen vertrouwen op je IT-partner

Robbert Dijkhuizen | voormalig manager IAMT/cio | Ziekenhuis St Jansdal

Samenwerking ziekenhuis st. jansdal en e storage
Meer oplossingen

Wij hebben oplossingen op al uw vragen

E storage, portretten en impressies

“Zoek je locaties of uitwijk voor je dataopslag?”

Als we samen met de klant zoeken naar hybride data-infrastructuuroplossingen, kijken we natuurlijk ook naar de best passende geografische locatie.
Bekijk onze oplossing

E storage, portretten en impressies

“Gegijzeld? Dus nu snel dataherstel nodig?”

Ransomware is een serieus en actueel probleem van toenemende omvang.
Bekijk onze oplossing

Group 2824

Wij lenen onze kennis graag aan je uit!

Zoek je tijdelijk specialistische kennis? Of wil je meer weten? Neem dan contact met me op.